26 Νοε 2009

R.I.P. Mininova

Τώρα είδα κι εγώ την σχετική ανακοίνωση στο blog του Mininova...it's sooooo sad. Πραγματικά το Mininova τ'αγαπούσα. Και εκφράζω από δω μέσα την αγανάκτησή μου.

Τι λέτε σεις? Θεωρείτε σωστή την όλη επίθεση σε site τέτοιου είδους? Νομίζετε ότι μ'αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσει η βιομηχανία ταινιών και μουσικής?

Εγώ λέω @@! Αν θέλουν να γλιτώσουν απ'την κρίση που περνάνε θα μπορούσαν εδώ και χρόνια να έχουν πιο λογικές τιμές κλπ. ώστε κι εμείς να συνεχίσουμε να αγοράζουμε κανα αυθεντικό σιντάκι. Ποιός όμως μπορεί να σκάει σήμερα 18ευρα και άνω για ένα μόνο σιντί?

Έλεος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχίδια indeed!!!
Πάνω από 10 ευρώ (και πολλά λέω...) για ένα cd είναι κλεψιά! Χώρια τα λεφτά που βγαίνουν από συναυλίες και merch. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες εννοείται.
Αλλά όπως έχει - πολύ σωστά - επικρατήσει να λέγονται, είναι βιομηχανίες. Επομένως πρωταρχικός σκοπός είναι το κέρδος!

ΥΓ: Κι εγώ το αγαπούσα πολύ το mininova... Ήταν το πρώτο μου torrentάδικο... :(

Chris είπε...

Και μισό ευρώ να κάναν τα CD... άμα υπάρχει το jaba κανείς δεν το δίνει :Ρ

Unknown είπε...

Αυτά που θα επιβιώσουν είναι τα private torrent trackers. Αυτά που διατηρούν τα μέλη τους σε χαμηλά επίπεδα και μόνο με invite και ανεβάζουν έτσι την ποιότητα των πειρατών. Τα torrents δεν θα σταματήσουν ποτέ. Απλά θα γίνει κλειστός κύκλος χρηστών.

Unknown είπε...

Sad but...

...τοσα αλλα λειτουργουν ακομα.

Parakmiako Ergaleio είπε...

Ναι αλλά σε ποιό άλλο θα βρω αρκετούς seeders..? Πχ έψαχνα το soundtrack μιας ταινίας, θυμάμαι τό'χα βρει στο μινινόβα με τουλάχιστον 15 seeders
και σε κάτι άλλα με 0, οπότε ήταν νεκρό. Και το ίδιο και σε δισκογραφίες κλπ. Mininova was the best.