27 Δεκ 2009

Και η επιστροφή

Με λίγα λόγια:

23/12: Σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, στόλισμα εξοχικού μέχρι 3 το πρωί/βράδυ.

24/12: Κουζίνα γεμάτη φαγητά που δεν τρώω [βλ. αρνί, σουφλέ κλπ.]. 35 άτομα καλεσμένοι, 4 τραπέζια, παιδάκια να τρέχουν εδώ κι εκεί και το Εργαλείο σε σέρβις με 10ποντη γόβα και φορεματάκι.

25/12: Παίρνω τα πονεμένα πόδια μου και κάνω μια βόλτα στο χωριό, να ρουφήξω οξυγόνο και να δω κανα προβατάκι. Πάρλα στο τηλ. με τα κορίτσια και μετά πίσω στο σπίτι να συνεχίσω με την μάνα την τακτοποίηση του χάους.

26/12: Μπροστά στην Amiga+στο Wii απ'το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Και φυσικά πακετάρισμα για την επιστροφή και ξεστόλισμα του σπιτιού [το ριμάδι είναι μεγαλούτσικο].

27/12: Ξύπνημα με το φάλτσο ψάλσιμο που ακούγεται απ'την εκκλησία δίπλα μας. @#$%, γάλα, μελομακάρονο, φόρτωμα αυτοκινήτου και βουρ για την Αθήνα πάλι.


Γενικά κούραση. Στο χωριό δεν είναι να πηγαίνουμε να οργανώνουμε γιορτή. Γίνεται ο χαμός, τρελή φασαρία. Καλή φάση είναι μόνο όταν πηγαίνουμε χαλαρά στο άσχετο κανα 3ήμερο ή και παραπάνω.

3 σχόλια:

nikos είπε...

Καλώς ήρθες ξανά.
Σε καταλαβαίνω, αυτές οι μέρες είναι κουραση και ταλαιπωρία, καλύτερα στο ξεκάρφωτο να πηγαίνετε για όσες μέρες θέλετε χαλαρά και να περνάτε όμορφα!!!!

Την καλησπέρα μου!!!!

Parakmiako Ergaleio είπε...

:) Ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα!
Την επόμενη φορά θα πάω σε άσχετη στιγμή εννοείται.

τόσο δα σε λέω είπε...

αυτό το "Κουζίνα γεμάτη φαγητά που δεν τρώω" μαχαίρι στην καρδιά ήταν