11 Δεκ 2011

Ζελατίνες

Βλέπω ανθρώπους που κρατάνε στις οθόνες του κινητού τους, του mp3 player τους και του laptop τους αυτές τις διάφανες ζελατίνες...και δεν τις βγάζουν [μάλλον μέχρι να πιάσουν μπίχλα και να καταστραφούν τελείως] από φόβο μήπως τους πάθει τίποτα η οθόνη της κάθε συσκευής.

Πραγματικά με προβληματίζουν αυτοί οι άνθρωποι.

Είναι σαν να φοβούνται να ζήσουν.

Ό,τι αγαπάνε άραγε το τυλίγουν σε ζελατίνες κι αυτό; Το κλείνουν σε μια γυάλα και δεν το αγγίζουν ποτέ; ...

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

ε δεν είναι το ίδιο η οθόνη του κινητού με γενικά το ό,τι αγαπάμε. Κι εγώ θα την κράταγα την ζελατίνα αλλά μου την έβγαλε ένας φίλος γιατί είναι λέει γυφτιά.

bLoGirL είπε...

ίσως είναι υπερβολικός ο παραλληλισμός της ζελατίνας της οθόνης με το ό,τι άλλο αγαπάμε, αλλα και πάλι εναν υποχονδριασμό τον δηλώνει! η ζελατίνα είναι για να προστατεύει το αντικείμενο όσο βρίσκεται προς πώληση, για να τα παραλάβεις άθικτο...μετα είναι απλώς περιττό...και λίγο κακόγουστο...σαν να βάζεις στο ρούχο που φοράς από πάνω την πλαστική σακούλα με το οποίο το παρέλαβες από το καθαριστήριο :) :) :)

mahler76 είπε...

α τι εσύ το βγάζεις το ρούχο απο την σακούλα του καθαριστηρίου??

bLoGirL είπε...

αχχ...ναι, το βγάζω! λάθος κύριε Mahler76;;;;;;

Parakmiako Ergaleio είπε...

^
loooool X-)

Mahler kala sou'kane o filos sou!! Einai gyftia reeee :P :P :P

bLoGirL to kserw oti einai ypervolikos alla wres wres mou vgainei h akraia filosofia apo mesa mou X-) To thema einai oti den xreiazomaste "zelatines" gia na prostatepsoume ta antikeimena mas k tous gyrw mas. Den thelei kopo, thelei tropo ;)

bLoGirL είπε...

φυσικά, φυσικά... ασε την ακραια σου φιλοσοφία να οργιάσει ! :) :) :)

chloe είπε...

lol, ena pragma pou kanei o boyfriend kai me trellenei! tou pira kinito gia ta xristougenna kai akoma exei tin zelatina pano aaarggggggg!!! nuts!

Stelios είπε...

Παιδιά εκτός από τις εργοστασιακές ζελατίνες (που ναι πρέπει να αφαιρούνται) υπάρχουν και τα κανονικά screen protectors που τα αγοράζουμε για να προστατευτεί η οθόνη από γρατζουνιές και αν τα βάλουμε σωστά και δεν κάνουν φουσκαλίτσες (όπως στο δικό μου) δεν φαίνεται καν ότι έχεις βάλει!
:D

Sotiris είπε...

emeis bazoume screen protectors giati kapoies ....koustompoles paramoneyoun ;)