20 Μαρ 2010

Good night

Άλλη μια γεμάτη μέρα έφτασε στο τέλος της.

Το πρωί σηκώθηκα χαράματα και πήγα για εξετάσεις αίματος. Δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά είμαι πολύ κότα με τις ενέσεις, με πιάνει πανικός, τρόμος. Νά'ναι καλά η μάνα που από μόνη της προσφέρθηκε να με πάει στο ιατρείο :-P Ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν αυτό που ήθελα να δω, είμαι καλά κλπ κλπ κλπ.

Μετά ετοιμάστηκα να πάω στην δουλειά. Τα καμάρια μου του C'1 ήταν σε υπερένταση, αχ άτιμες Παρασκευές και άτιμη άνοιξη. Μου πήραν τ'αυτιά λέμεεεε! Μετά όμως που είχα την τάξη D', ήταν όλα καλά, το αγαπημένο μου τμήμα που όλα θα δουλέψουν ρολόι. Το κεφάλαιο ήταν αφιερωμένο στην Αστρονομία. Οπότε έβαλα στο στικάκι μου τις καλύτερες φωτογραφίες του Hubble και τους έκανα προβολή μέσω του προτζέκτορα να χαρούν τα παιδιά μου. Πόσο χαίρομαι που 9/10 άτομα σ'αυτό το τμήμα διψάνε για γνώσεις [όχι του τύπου "πότε θα βγάλει το επόμενο dvd η πόρνη" a.k.a. Τζούλια].

Με το που τελείωσα το μάθημα περίμεναν απ'έξω κάμποσοι γονείς να πάρουν βαθμούς. Οπότε καθυστέρησα για τα καλά. Οι ομιλητικές μάνες είναι όλα τα λεφτά, όπως και οι πατεράδες που κορδώνονται σαν παγόνια.

Αχ καθημερινότητα.


Αύριο με περιμένει κι άλλη μια busy ημέρα όμως...το πρωί δίνουμε κι επισήμως βαθμούς στο φροντιστήριο και μετά θέλω να ετοιμαστώ να πάω Εξάρχεια σ'ένα anime event. Και το βραδάκι νωρίς για ποτό με παλιούς συμφορουμίτες.




p.s. Agit8d, σε ενημέρωσαν καλέ για αύριο βράδυ?

6 σχόλια:

το φονικο κουνελι είπε...

Ώστε σε ανιμε event θα πας αύριο! Κοίτα να περάσεις καλά ώστε να μη μετανιώνεις που δεν θα πας στους Κατσιμιχαίους. :)

(τα tags είναι όλα τα λεφτά!!)

lazinio είπε...

forum. αχ τι ωραίες εποχές τοτε.

Ανώνυμος είπε...

Καλή φάση που τα δικά σου παιδιά τουλάχιστον καταλαβαίνουν. Ρωτάω τα δικά μου:
-Τι εποχή έχουμε;
-Κυρίαααα.. Κόκκινο!

Ας καταλάβαιναν και μένα και ας έκαναν τόση φασαρία...

Καλό βράδυ και καλά να περάσεις στο πάρτυ που θα πας.. (Ζηλεύω λίγο)

Ανώνυμος είπε...

Καλά να περάσεις!

Και να μας φέρεις εντυπώσεις!

Φιλιά

τόσο δα σε λέω είπε...

σα δε ντρέπεσαι
ανίμε
τς τς τς

Parakmiako Ergaleio είπε...

To Anime event sto Dasein htan telika poly kawaiiiiii! Eida epitelous se pio megalh othonh kai thn Nausicaa tou Miyazaki ^_^ Epishs, eixe maid kafe [h xara twn agoriwn vevaia], tournoua video games mexri kai paixnidia me xartia se fash yu-gi-oh, japanese karaoke [ola ta lefta], figoures, anamnhstika, origami klp. Very very nice.

Kai meta phga Beer Academy stou Psyrrh me kati filarakia. Mia teleia mera dld!

LAZINIO: Em as eskages ki esy myth pote se sunanthsh na doume kai thn fatsa sou :P mono emeis na rezileuomaste?

Toso Da: Kakioules? Kakioules? :P