14 Μαρ 2010

Δυνατό weekend

Παρασκευή, 12/03/10:

Fear Factory live @ Gagarin 205

Τέλειο δώρο γενεθλίων. Οι FF άξιζαν κάθε ευρώ που δώσαμε εγώ και το ροδακινάκι. Πιάσαμε κάγκελο μπροστά μπροστά προς αριστερά και περάσαμε απίστευτα. 20 χρόνια κάναν νά'ρθουν Ελλάδα και νομίζω ότι το κοινό τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Ενέργεια, παλμός, ατέλειωτο headbanging [αχ ο αυχένας μου], ο ντράμερ διαμάντι επί σκηνής, ακούραστοι όλοι τους. THANKS SO MUCH.

Το μόνο παραπονάκι μου σχετικά με το σέτλιστ είναι ότι είχε μόνο ένα κομμάτι αν θυμάμαι καλά από Digimortal :-/ ήθελα τουλάχιστον και το "Digital Wounds" γαμώτο. Πήραμε όμως γερή δόση από Demanufacture, Obsolete και Mechanize. Η μπάντα ήταν καλοκουρδισμένη, δεν έχασαν νότα ούτε την δύναμή τους μέχρι το τέλος.

Μια υπέροχη βραδιά λοιπόν.


Σάββατο, 13/03/10:

Drum 'n' Bass @ Σχολή Καλών Τεχνών

Ξανά με ροδακινάκι, αλλά και cookie και vag αυτή τη φορά πήγαμε Καλών Τεχνών για ατέλειωτο χτύπημα μπροστά στους DJ. Αυτόν τον κωλόκαιρο να μην είχε μόνο -_- τα παπούτσια ΣΚΑΤΑ μετά από πέρασμα από λάσπες μέχρι να φτάσουμε στο σωστό κτήριο. Μετά όμως ακολούθησε χορός μέχρι τα ξημερώματα. Έεεεετσι. Κάψαμε άπειρες θερμίδες χαχαχχχ. Δεν το περίμενα ότι θά'σκαγε μύτη τόσος κόσμος εκεί πέρα. Γέμισε ο χώρος και υπήρχε αρκετό κέφι παρά το κρύο και την βροχή που φάγαμε όλοι μέχρι να φτάσουμε.

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΟΥ. Για άαααλλη μια φορά πέτυχα τον αδελφό σου και πιάσαμε κουβεντούλα κατά τις 4 το πρωί :P στο λέω μήπως και σε έπιασε πνίξιμο/βήχας τέτοια ώρα περίπου.



Συμπέρασμα γενικόν: Μετά από 2 συνεχόμενες μέρες ξενυχτιού και δυνατής μουσικής το Εργαλείο ένιωσε να τα παίζει. Αυτιά βουίζουν, αυχένας πονάει, μάτια τσούζουν. ΕΠΙΚ.

Αλλά περάσαμε καλά :D

Δεν υπάρχουν σχόλια: