11 Μαρ 2010

22

Τα χρόνια μου :P

Νιώθω ότι μεγάλωσα και σοβάρεψα κάπως, ειδικά σε σχέση με πέρυσι. Ίσως φταίνε μερικές μεγάαααλες αλλαγές. 1ον, τέλος η σχολή. 2ον, είμαι εργαζόμενο κορίτσι απ'την αρχή της σχολικής χρονιάς και ένιωσα κι εγώ στο πετσί μου πώς βγαίνουν τα λεφτά. 3ον, συνειδητοποίησα τα λάθη μου και δν τα επανέλαβα. 4ον, βλέπω την ζωή λίγο πιο αισιόδοξα.

Το μόνο μου με στεναχωρεί κάπως είναι ότι αν και θέλω σήμερα να γιορτάσω με κοντινά φιλαράκια αυτό δν είναι δυνατόν...ο καθένας με τις δουλειές του και επίσης η γαμωσυγκοινωνία δν βοηθά, πάαααλι απεργίες. Πότε να σας δω? Μάλλον από βδομάδα, να κεράσω έστω ένα καφεδάκι.

Ελπίζω το πρωί που θα ξυπνήσω να ανοίξω το ψυγείο και να το βρω γεμάτο γλυκά. Μιαμμμμ. Από κοκάκια μέχρι πάστες. Τα πάντα όλα, για να τρώω για μέρες :P
Χθες πήγα σοκολατάκια-πασχαλίτσες στα αγαπημένα μου παιδιά [επειδή αυτό το τμήμα δν θα το δω σήμερα] και μου έδωσαν τις καλύτερες ευχές. Μετά ψήφισαν κιόλας τι χρώμα να βάφω τα μαλλιά μου και με παρακάλεσαν να πάρω το τμήμα τους και του χρόνου <3

Btw, για άαααλλη μια φορά ευχαριστώ την γιαγιά μου για τα γαμάτα κοσμήματα που συνηθίζει να μου κάνει δώρο. Γιαγιά τα σπας \m/
Αλλά και στην μάνα ένα μεγάλο ευχαριστώ για ένα σούπερ ντούπερ σετ εσωρούχων.
Ο dad δν έχω ιδέα τι δώρο θα μου κάνει.
Δώρο στον εαυτό μου είχα κάνει τις προάλλες ένα δερμάτινο καφέ μπουφανάκι + το ticket της συναυλίας των Fear Factory [άντε, μια μέρα έμεινε].

Α! Και επίσης άλλαξα το μαλλί μου...πάλι :-P Το έβαψα σκούρο σοκολατοκαστανό [για καστανό ανοιχτό πήγαινα, την φυσική μου απόχρωση, αλλά δν το έβρισκα.] Όταν με δείτε κράχτε ελεύθερα.

p.s. Chris, περαστικάααααα! Μου λείπεις πολύ ρε κάφρε. Σου πήρα δώρο ένα κόμικ για ψυχοπαθείς σαν εσένα :P θα στο δώσω αντί για λουλούδια όταν σού'ρθω επισκεπτήριο.

9 σχόλια:

τόσο δα σε λέω είπε...

δε χάπι μπέρθντεϊζ του γιου ρε
πολύχρωμη και εντοιχυσμένη
και τέτοια έμορφα

panos srpk είπε...

Η 1η παραγραφος σου μου θυμιζει ολιγον την δικια μου κατασταση. Οπως τα περιγραψες ετσι νιωθω κι εγω!
Και μπαι δε γουει, χρονια πολλα!
Καλως σε βρηκα λοιπον
Sarper?

pd είπε...

να τα εκατοστήσεις!! :D

(καλορίζικο και το μαλλί.τα σοκολατοκάτι συνήθως είναι ωραία.)

drosostalitsa είπε...

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!
Να είσαι καλά κοριτσάκι και πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή!

nikos είπε...

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές μου!!!!!!

Parakmiako Ergaleio είπε...

Θενκ γιου τόσο δααααα! ^_^

Sarper? welcome+ευχαριστώ πολύ! Μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε ε? [λιγάααααααακι :P]

p_d καλέ φτιάξε μπλογκ κι εσύ παιδί μου! Το fititis στα blogs \m/ heavy metal καταστάσεις χαχαχχχχχ. Ευχαριστώ για τις ευχές!!

drosostalitsa thank you dear! Επίσης!

niko ευχαριστώ πολύυυυ :)

το φονικο κουνελι είπε...

Χρόνια πολλά και απο μένα Εργαλείο. Απ' αυτά που λες φαίνεται πως είχε πολλές αλλαγές η χρονιά που πέρασε στη ζωή σου, λογικό να σε ταρακούνησε λίγο λοιπόν. Μερικές φορές η συνήθεια απομακρύνει την απαισιοδοξία. (δε χρειάζεται να μαστε αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι, αρκεί να είμαστε ρεαλιστές)

Να σαι υγιής, με όσους αγαπάς και να συνεχίσεις να πωρώνεσαι με γαμάτες μουσικές. (κάτι περιττό αφού ξέρω πως θα το κάνεις). ;)

kalo paidi alla... είπε...

Χρόνια πολλά! :)

Parakmiako Ergaleio είπε...

Kouneli: :D euxaristw gia tis euxes! Ki esy keep rocking \m/ Kalo htan to "tarakounhma", xreiazontai oi allages pou kai pou.

Kalo paidi alla: Thaaaaanks!!