29 Οκτ 2010

Η απόσταση, μέρος 1ο (γιατί έχω ακόμα να βιώσω αρκετά μάλλον)

Δεν γνωρίζω πόσοι από σας κάνετε συνειδητά σχέσεις εξ'αποστάσεως και γουστάρετε, πάντως εγώ δεν θα τό'κανα ποτέ. Τον άνθρωπό μου τον θέλω κοντά μου οπωσδήποτε. Δεν γουστάρω η επαφή μας νά'ναι μόνο μέσω msn και κινητών τηλεφώνων, δεν θα το άντεχα...

Και από χθες είμαι στην δυσάρεστη θέση να βιώνω αναγκαστικά την αλλαγή και την απόσταση, μιας που ο φαντάρος πήρε μετάθεση στο τελευταίο παγωμένο χωριό του Έβρου και ένας θεός ξέρει πότε θα τον ξαναδώ. Πραγματικά δεν ξέρω πώς και αν θα τα καταφέρουμε και οι 2 μας. Για μένα είναι μεγάλη δοκιμασία που όμως δεν γίνεται να την γλιτώσω.

Σε κάποιον/α που έχει ξαναπεράσει παρόμοια κατάσταση ίσως να μην του/της φαίνεται βουνό αλλά εγώ έχω αρχίσει να νιώθω ένα απίστευτο κενό μέσα μου σε συνδυασμό με μια ανησυχία και θλίψη. Μου έχει φύγει η διάθεση και δεν ξέρω πώς θα πηγαίνω πλέον στη δουλειά. Τα παιδιά δεν πρέπει να με δουν έτσι και να τα επηρεάσει η δική μου νταουνιασμένη φάτσα. Και εννοείται δεν μπορώ να λέω συνέχεια στον φαντάρο ότι μου λείπει και ότι ανησυχώ για το πώς περνάει. Πρέπει να εμψυχώνω και τον ίδιο. Ουφφφφφ ας πάρω μια ανάσα.

Επίσης, γαμώ την γκαντεμιά μου, υπάρχει κωλόμπαρο στο χωριουδάκι. Και έτσι ζηλιαρόγατο που είμαι άαααντε να προσπαθήσω να μην σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Το θετικό είναι ότι ενημερώθηκα πως οι Βουλγάρες που δουλεύουν εκεί είναι μέτριες ή κάτω του μετρίου :P πάλι καλά να λέμε.
Αυτή την στιγμή στο μυαλό μου δίνουν μάχη η δεσποινίς Εμπιστοσύνη με την δεσποινίς Ανησυχία/Ζήλεια. Δεν ξέρω ποια θα νικήσει στο τέλος :P


AAAAAAAAAAARGHHHHHH ΑΤΙΜΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

12 σχόλια:

το φονικο κουνελι είπε...

Ρεεεεεεεε. Πάει, το χάνουμε το Εργαλείο. Τι διαβάζω ρε βραδιάτικα, για δυστυχίες και σχέσεις εξ αποστάσεως και ζήλιες και κωλόμπαρα?

Πήγε Έβρο, στο κωλοχώρι. Με τα πρόβατα και τις γίδες. Δηλαδή αν είχε πάει σε κανένα νησάκι (καλοκαίρι ειδικά), με τις τουρίστριες και όλα, τι θα έλεγες. Και στο νησάκι παρεμπιπτόντως έχει κωλόμπαρα. Απλά εκεί έχει και άπειρο γυναικείο πληθυσμό στα κανονικά μπαρ και τις παραλίες.

Τέλος πάντων, δε θέλω να ανοίξω τώρα κουβέντα για τις σχέσεις γενικώς, τις εξ αποστάσεως και τις καθόλου αποστάσεως (εξίσου σπαστικές), να σου πω απλά πως είναι cool η κατάσταση και πως στην τελική, είναι καλό να ξέρουμε πως κάποια πράγματα δεν είναι υπο τον έλεγχο μας, και ούτε πρέπει να είναι (ναι είναι καλό να το ξέρουμε)

ΥΓ - Ποιές βουλγάρες, τις γίδες να φοβάσαι.

next_day είπε...

Πρώτον , έχω λιώσει στο γέλιο με το ΥΓ του κουνελιού!!!!!! Δεν έχει και πολύ άδικο νομίζω!

Δεύτερον, επειδή σίγουρα κάποιοι το έχουν περάσει (και μέσα σε αυτούς κι εγώ), θα μπορούσαμε να πούμε είτε ότι είναι εύκολο, είτε ότι είναι βουνό!
Νομίζω όμως πώς μόνη σου θα το αντιμετωπίσεις, κι αν πραγματικά είναι να κρατήσει θα κρατήσει!

Καλημέρες και καλά κουράγια!

kalo paidi alla... είπε...

Επειδή κι εμείς τα περάσαμε δυο πράγματα έχω να πω: υπομονή και κατανόηση. Η ψυχολογία του φαντάρου είναι περίεργη και ακατανόητη στους έξω αυτό να θυμάσαι.

Ναύτης είπε...

εργαλειάκι,
μεταξυ μας, λες παρακμιακα πράγματα...
πρώτον, αυτο που περιγράφεις δεν είναι σε καμμία περίπτωση "σχέση εξ αποστάσεως"
απλα η σχέση σου αναγκάζεται να απομακρυνθει για λίγο.
δεύτερον, στο χωριο έχει κωλόμπαρο, και καλα κάνει, μεταξυ μας, είναι πολυ ασφαλέστερον από καλοκαιράκι στη Ρόδο ή στη Κω, που λέει και το κουνέλι με το οποίον συμφωνω ανυπερθέτως και ομοθυμαδόν!

καλη δύναμη!

υ.γ. οι σχέσεις δοκιμάζονται σε δύο περιπτώσεις, στις διακοπες (καμμία απόσταση) και στις αναγκαστικες απουσίες (μεγάλη απόσταση)...

Ανώνυμος είπε...

Το πέρασα πρόσφατα. Πολύ πρόσφατα....... Και με άτομο που είμαστε μαζί χρόνια και σπάνια περνούσε μέρα να μην ειδωθούμε καθόλου.
Ναι, είναι δύσκολο στην αρχή αλλά μετά δεν ξέρω, σα να μούδιασα. Απλά δεν το ένιωθα. Τη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση, παραδόξως, την είχα όταν βρισκόμαστε σε κάποιο επισκεπτήριο και μετά έπρεπε να ξαναφύγω.

By the way, δεν ξέρω σε ποιό κωλοχώρι της Γκατζολίας τον έστειλαν, αλλά μην τα φοβάσαι αυτά. Καλύτερα είναι να βγαίνει και να περνάει γαμάτα παρά να είναι μίζερος και με ψυχολογία σκατά, τότε θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Να εύχεσαι να είναι όσο γίνεται περισσότερο έξω και με κόσμο!
Και δεν είναι απαραίτητο ότι θα πάει στο κωλόμπαρο... Ακόμα κι εκεί υπάρχουν επιλογές. ;)

Φιλιά!!!

kathysteras είπε...

Καλά αυτές οι βουλγάρες στον έβρο πρέπει να είναι οι ίδιες που ζηλεύαν και οι μανάδες μας οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επίσης όπως είπε και το καλόπαιδο η ψυχολογία του φαντάρου είναι ακατονήτη και περίεργη για εμάς τους έξω. Ο ξαδερφός μου σαν παράδειγμα που επί 16 χρόνια κυνηγά την ξαδέρφη μου να την βαρέσει της έλεγε ''να προσέχεις μικρούλα μου''. Άβυσσος η ψυχή του φαντάρου.
Όσο για την απόσταση μη σκας στρατός είναι θα περάσει. Άλλοι το έχουν περάσει και δυό και τρείς φορές...
γκουχκαριόλαδιαμαντογλουπούλουγκουχ
Βηχαλάκι, βηχαλάκι.

nihilio είπε...

Το ζόρι το τραβάει ο άλλος που είναι στου διαόλου τη μάνα (να φανταστώ Ρύζια ή στάχυα; Αυτα είναι τα τελευταία κωλοχώρια του Έβρου) χωρίς φίλους και με τον κάθε μαλάκα. Το τελευταίο που θέλει είναι να τρώει και νταούνιασμα.

Απλά κάνε υπομονή λίγο καιρό και θα έρθουν και άδειες σε κανά μήνα και, εντάξει, άλλοι 7 μήνες δεν του έχουν μείνει;

mahler76 είπε...

δεν θα το έκανα ποτέ, εκτός κι αν υπήρχαν οι προοπτικές να ήμαστε σύντομα μαζί.

mahler76 είπε...

οπότε μην μασάς, ο στρατός τελειώνει σύντομα. Επίσης και μόνο τα τρελά γαμήσια που θα κάνετε στις άδειες του από τις κάβλες που θα έχετε θα σε αποζημιώσουν για την αναμονή.

Πέρα από την πλάκα, αν αυτό που έχετε νομίζεις πως αξίζει, το διάστημα του στρατού είναι πολύ μικρό πλέον. κουράγιοοο.

Parakmiako Ergaleio είπε...

Kounele, ti na kamw...to sunhthizw siga siga. Dikio exeis!!

Thanks Next Day! Tha to palepsoume kai oi 2 mas :)

Kalo paidi eipes kati poly swsto. Hdh to'xw diapistwsei na sumvainei kai nomizw to xeirizomai kala.

Ma Nauth, metatraphke se sxesh ex'apostasews logw tou stratou. Pws alliws na thn pw twra? Afou h rimada h apostash einai sth mesh. Ok, tha prospathisw na sunhthisw sthn idea ths yparkshs tou kwlomparou :P

Luthien auto pou les logika tha to niwsw otan katevei Athina gia liges meres kai meta tha prepei na ksananevei ston Evro. Eutuxws pernaei kala ws twra opws mou leei! An eksairesoume to POUTSOKRYO. [Plath Evrou legetai to meros.]

Hahahh lol Kathystera! Pantws nai, avyssos h psyxh tou...prepei na anevazoume oso mporoume psyxologika ta fantarakia mhn mizeriasoun teleiws.
Perases toses fores auto to pragma ths apostashs? Thirio eisai.

Nai nihilio, sumfwnw, gi'auto frontizw na mhn ton downiazw. Mexri kai kammena anekdota tou stelnw na fantasteis :P Nai, alloi 7.

Logiko mahler..

xaxaxxxx kai m'aresei pou skefthkes ta trela gamhsia stis adeies xixixi! ki auto logiko :P

Thanks gia ta kouragiaaaaa!
Sas filw!

argram είπε...

to kwlomparo den thewreitai apistia kai deyteron tyxeros einai. aylwna den eixame kanena.

art είπε...

γεια σας παιδια.. αντιμετωπιζω κατι αντιστοιχο (για την ακριβεια, ακριβως το ιδιο!), και θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει, αυτο το κωλομπαρο στην πλατη τι ακτριβως ειναι κ τι παιζει εκει? στριπτιζ, πριβέ, σεξ? ή τιποτα απο αυτα κ ειναι απλο μπαρ..? θα με βοηθουσατε πολυ να λυσω κατι.. ευχαριστω!!