30 Ιουλ 2010

Εσώρουχα

Σήμερα περιπλανήθηκα στα Attica. Με κούρασε λίγο ο Χ. αφού δέχτηκα να τον συνοδέψω και να του πάρω δώρο τζιν για τα γενέθλιά του που πλησιάζουν.

Η πλάκα όμως είναι ότι δεν με κούρασε επειδή δοκίμαζε ξερωγώ το ένα παντελόνι μετά το άλλο... όχι όχι! Ένα μόνο δοκίμασε και αυτό πήραμε. Simple as that. Μετά όμως ήθελε να πάμε στον όροφο των γυναικείων εσωρούχων επειδή τού'ρθε στην τρέλα του και ήθελε να μου κάνει κι εμένα ένα δώρο [απορώ πώς τού'ρθε :P δεν το συνηθίζει]. Κυριολεκτικά με έσερνε σε όλο τον όροφο να δούμε όλες τις μάρκες μπας και δει πουθενά αυτό που είχε στο μυαλό του. Ε κάναμε τον γύρο του ορόφου πάνω από 3 φορές. Πανάθεμά τον, ούτε κοπέλα να ήτανε!! Εγώ ήμουν σε φάση βαρεμάρας κι εκείνος ενθουσιασμένος σαν να παίζει το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Τελικά σώθηκα χάρις στην "Luna" που το ομολογώ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΕΛΙΚΑ.
Πάρτε ένα δείγμα.



Οπότε βρήκε σχεδόν αυτά που είχε στο μυαλό του κι εγώ γλίτωσα ποδαρόδρομο και σε άλλα μαγαζιά :P

Στην διάρκεια όμως αυτής της αναζήτησης εσωρούχων εγώ προσπαθούσα να μπω λίγο στο μυαλό, στην σκέψη των αγοριών και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για σας η εικόνα μας.
Πάντα νόμιζα ότι κανείς σας δεν δίνει ιδιαίτερη βάση στα εσώρουχά μας. "Οκ ωραίο. Βγάλτο τώρα." ή "Ξόδεψες τόσα λεφτά γι'αυτό εδώ?!" Πρέπει να κάνω ένα γκάλοπ...

Αγόρια απαντάτε λοιπόν!

Ποιοί από σας θεωρούν ενδιαφέρον/σημαντικό το να είναι η γυναίκα καλαίσθητη και sexy και κάτω απ'τα ρούχα της? Τι προτιμήσεις έχετε? Θα αγοράζατε/έχετε ποτέ αγοράσει εσώρουχα στην κοπέλα σας?

Κορίτσια..

Ρε πούστη μου, τελικά η συνολική εικόνα μάλλον παίζει κι αυτή σημαντικό ρόλο...
και όταν έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα που είσαι με κάποιον και ξέρεις ήδη πόσο γουστάρει την προσωπικότητά σου, τον ίδιο σου τον εαυτό γιατί να μην δώσεις και λίγη περισσότερη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση? Ίσως τ'αγόρι σας χαρεί να δει και τον πιο sexy εαυτό σας, μια αλλαγή στα ρούχα σας κλπ. Θά'λεγα να τους ξαφνιάζουμε που και που με αλλαγές ;)

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη σου μέρα

κοριτσάκι μεν,απαντάω δε ;)

όλα χρειάζονται. τον εαυτό μας και τον φροντίζουμε και όμορφο τον κάνουμε,όχι μόνο για τους άλλους αλλα και για μας. αν παραιτηθείς το έχασες το παιχνίδι απο όλες τις απόψεις. θέλει συνέχεια αγώνα,θέλει επαγρύπνηση-ειδικά σε μια σχέση.


{καλή η προσωπικότητα,το χιούμορ...αλλά αν δεν κάνουν κλικ άλλα σημεία ασ'τα να πάνε...και μπορει να ειναι για δευτερολεπτα τα σεξι εσωρουχα ας πουμε,αλλα είναι αρκετά believe me lol)

Ανώνυμος είπε...

@kihli

+100000000000000000

Δεν έχω να προσθέσω κατι

καλημερα

φιλιά πολλάααα

τόσο δα σε λέω είπε...

βασικά το θέμα είναι να αισθάνεσαι σέξυ και άνετη μέσα στα σέξυ εσώρουχα και αυτό βγαίνει και σε μας
επίσης πολλές φορές τα εσώρουχα δεν προλαβαίνουν να βγουν

Ναύτης είπε...

είναι απλα ιεροσυλία να βγάζεις τέτοια εσώρουχα...
η ουσία είναι να τα απολαμβάνεις ολοκληρωτικα...

αυτα

:)

Parakmiako Ergaleio είπε...

Κορίτσια κι εγώ αυτής της άποψης είμαι ;) όπως θέλουμε να είναι ο άλλος προσεγμένος, έτσι να είμαστε κι εμείς.

Τόσο δα, αυτό το τελευταίο που λες ισχύει απόλυτα ε :P Και όχι μόνο τα εσώρουχα, μπορεί να παραμένουν και άλλα ρούχα. You never know..

Ναύτη, σωστά! Ας τα χωρτάσουμε και λίγο παραπάνω!

kathysteras είπε...

Α, μωρέ καθόμουν μισή ώρα να βρώ εσώρουχα και μου λέει ''δεν είναι βολικά με ενοχλούν οι δαντέλες''.

Ε, μα αυτό είναι το θέμα δεν είναι για να τα φοράς κάθε μέρα. Εξ'άλλου ουσιαστικά δεν τα παίρνεις για την γυναίκα τα εσώρουχα για εσένα τα παίρνεις (για να τα βλέπεις πάνω της εννοώ)

Και φυσικά τα εσώρουχα παίζουν μεγάλο ρόλο. Προσωπικά ηγούμαι μίας κίνησης με σκοπό την καθιέρωση του στρινγκ και την διακοπή της παραγωγής κανονικών εσώρουχων. Έλεος αυτές οι βρακάρες είναι το πλέον αντισέξυ πράγμα πάνω σε γυναίκα.

Parakmiako Ergaleio είπε...

Einai gia "eidikes peristaseis" fysika. Kai nai, to kserw oti gia parth sas ta agorazete kata kyrio logo X-)


Hahahaha sthrizw thn kinhsh sou! Isws sthriksoun ki alla koritsia kai agoria auth thn prospatheia. Nai sta string, oxi stis giagiadokilotes.

nihilio είπε...

Όποιο αγοράκι ψηφίσει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα εσώρουχα κτλ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΡΑΣ.

kalo paidi alla... είπε...

Συντάσσομαι και επικροτώ τον αξιότιμο καθυστέρα! Με κάλυψε πλήρως!

amalthia είπε...

τα μόνα που δεν μου αρέσουν είναι αυτά που έχουν μόνο μια γραμμή πίσω.

απ'ότι έχω καταλάβει ούτε στους άντρες αρέσουν.

στους άντρες αρέσουν τα μπραζίλιαν και τα μαύρα τα πρόστυχα που έλεγε ο Καρβέλας.

εαν θέλουμε να τους ξαφνιάσουμε μπορούμε να εμφανιστούμε και με λευκό βρακάκι και φανελάκι και βλέμμα παρθενοπιπίτσας. θα νιώσουν μαθητούδια ξανά.

chloe είπε...

πω πω.. δεν έτυχε καμιά φορά να μου αγοράσει κανείς εσώρουχα, ωραία ιδέα! δεν έχουμε συζητήσει ποτέ με τον bf το θέμα αλλά νομίζω του αρέσουν αυτά που έχω (αρκετά simple και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση στιγγκάκια, είναι το πιο άβολο πράγμα που δοκίμασα ποτέ!)

anyway, με 'γειά τα underwear σου! πήρες αυτό το συνολάκι δηλαδή;

-α, και για τις φωτογραφίες, υπάρχει ένα υπέροχο προγραμματάκι ονομαζόμενο www.poladroid.net που μετατρέπει οποιανδήποτε φωτο σε στυλ polaroid! check it out xxx

Parakmiako Ergaleio είπε...

Amalthia tha symfwnhsw!! Eidika mayra brazilian kolash hahahah! To teleutaio pou les omws den to'xw dokimasei :P kai fovamai thn antidrash.

Chloe thanks! Nai, peripou auta sthn eikona.
Rixtou ki esy thn idea pantws :D Sigoura tha kserei kai o idios to gousto sou, opote tha sou parei kati petyxhmeno.

Tha tsekarw kai to site twra. Euxaristwwwww!

Esorouxa 2020 είπε...

Μπορείτε να δείτε τη Συλλογή Luna & Lovey Fashion Fall Winter 2010-11 στο GKapetanis Underwear Eshop http://store.kapetanis.com σε τιμές έκπληξη και συνεχείς προσφορές.