27 Φεβ 2010

Το είδα κι αυτό

Διάβασα πριν λίγο μία μπλόγκερ να παρακαλά τον θεό να συνεχίσουν να την διαβάζουν οι αναγνώστες της παρά τις τελευταίες αποκαλύψεις που έκανε. Creepy?

Αυτό λέγεται εξάρτηση απ'τους αναγνώστες ή είναι ιδέα μου? Αυτός είναι ο σκοπός ενός μπλογκ? Να έχει κάποιους που το ακολουθούν πιστά? Χμμμ....μάλλον εγώ το βλέπω πολύ χαλαρά, ότι είναι απλά άλλος ένας τρόπος έκφρασης. Και όποιος θέλει διαβάζει, όποιος θέλει σχολιάζει, όποιος θέλει αδιαφορεί κλπ. So what?





[Χαχ οκ, ίσως ακολουθήσουν δυσάρεστες αντιδράσεις μετά απ'αυτή την ανάρτησή μου αλλά τι να κάνουμε...I'm a bitch. Ελευθερία έκφρασης έχουμε. Οπότε και οι αναγνώστες-όχι "μου", δν μου ανήκει κανένας-μπορούν να σχολιάσουν τα λεγόμενά μου ελεύθερα. Εξάλλου δν παρακαλώ θεούς και δαίμονες μην τους χάσω. Λολ δλδ. Τα μπλογκς και οι μπλογκερς είναι φρι σπίριτς. Φεύγουν, έρχονται ή εξαφανίζονται. Peace.]

9 σχόλια:

KapaNi είπε...

Αν μπορούσαν κάποιοι θα βαζαν τον ευατό τους πίσω από μία βιτρίνα να περνάνε οι άλλοι να τους χαζεύουν.Μήπως να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής;Γιατί κάτι τέτοια συμπλέγματα μόνο οι βουλευτές τα χουν

καλημέρα

Unknown είπε...

Ποια? Ποια? Ποια? Ποια? Ποια?
:P :P

Loud Melody είπε...

Lol!!! Εμένα κάποια στιγμή με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν γιατί έγραψα κάτι που έγραψα και μου ζητούσαν το λόγο λες και είχα αναφέρει άτομα ονομαστικά :P
Λες και θα ρωτήσω τον οποιοδήποτε για το τι θα γράψω στο μπλογκ μου! Ελεος!!! Rock on!

τόσο δα σε λέω είπε...

α σε τόση εκτίμηση μας έχεις τελικά ε;
φεύγω
δεν ξαναπατάω τον μπρόουζερ μου εδώ μέσα

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερα πνέυματα μέχρι να πάρει ο κώλος μας αέρα!
χαχαχα

Πολλοί γράφουν θέλοντας να επιβεβαιώνονται πως έχουν δίκιο, πως έχουν πλάκα, πως πως πως.

Δε βαριέσαι! Αν έχω κάτι γράφω, αν δεν εχω, διαβάζω άλλους.

Σιγά μην κατεβασω κάτω και τους Ολύμπιους ...

Φιλί

Unknown είπε...

Εγω δε θελω να με διαβαζουν.

Θελω αυτα που λεω να τ'ακουω μονο 'γω.

Προσπαθω να τους διωξω αλλα δε φευγουν.

Βοηθεια.

Unknown είπε...

Ειρωνικα βεβαια εννοουσα πως ακομα και αν δεν το παραδεχεστε δημοσιως, σε ολους αρεσει η προσοχη των αλλων. We're addicts.

kalo paidi alla... είπε...

Να μη μπορείς να εκφραστείς όπως θες και να πεις ό,τι θες στην αληθινή ζωή πες εντάξει ας το καταλάβουμε, ο καθένας έχει τους λόγους του, τους φόβους του κλπ κλπ...
Αλλά να φοβάσαι τι θα πεις και στο ίντερνετ για να μην παρεξηγηθούν οι ηλεκτρονικοί σου "φίλοι"...ε τότε κάτι δεν πάει καλά!

Parakmiako Ergaleio είπε...

Kisses και συνεχίζουμε όλοι δυνατά. Με ό,τι μαλακία [ή μη] μας κατεβαίνει στο κεφάλι.

Αυτό που λέει η/ο KapaNi και ο agit8d σίγουρα ισχύει και μάλλον όλοι έχουμε ήδη και κάποιο άτομο στο μυαλό μας που θα γούσταρε να ήταν πίσω από μια βιτρίνα και να είχε όλη την προσοχή πάνω του.

Γεια σου ρε Coula! Ακριβώς αυτό που λες. Τριγυρνάμε εδώ κι εκεί στα μπλογκζ ε και άμα έχουμε κάτι να γράψουμε το γράφουμε. Να βγει και από μέσα μας.

DmJapan, πάντα το έλεγα ότι εσείς τα αγοράκια είστε πιο κουτσομπόληδες :P [θα σου πω από msn χαχαχχχχ]

Loud Melody μια φορά το έπαθα κι εγώ αυτό..αλλά οκ, ξιδάκι.

Και μια διαδικτυακή φάπα για τον Τόσο Δα. χιχιχιχιχι.

Kalo paidi alla...σκέψου και το εξής: κάποιοι έχουν "γατζωθεί" στους ηλεκτρονικούς τους "φίλους" γιατί παίζει και να μην έχουν κανονικούς. Και έτσι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ηλεκτρονική εικόνα του εαυτού τους λίγο πιο ιδανικά πλασμένη για να ξανατραβάνε άτομα κοντά τους.