4 Μαΐ 2012

Περί πόνουΌλοι όσοι έχετε κάνει εξαγωγή φρονιμίτη με νιώθετε. Το θέμα όμως δεν είναι τόσο το τί γίνεται κατά την διάρκεια της εξαγωγής, αλλά το πριν και το μετά που περιλαμβάνουν άπειρο ΠΟΝΟ.

Ήμουν γκαντέμω και ο σιχαμένος φρονιμίτης μου δημιούργησε φλεγμονή και λόγο πόνου και πυρετού αποφάσισα να πάω στην οδοντίατρο. Σημείωση: μιλάμε για μέγιστο θάρρος γιατί τους τρέμω τους οδοντιάτρους. Ο πόνος και ο πυρετός περνούσε βέβαια με το ισχυρό παυσίπονο και την αντιβίωση που μου έδωσε αλλά ανυπομονούσα να τελειώνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την όλη διαδικασία. Γι'αυτό σήμερα το πρωί πήγα να τον βγάλω τον καριόλη τον φρονιμίτη που μου είχε γαμήσει το μάγουλο και όλα τα γύρω ούλα. Τσακ μπαμ, σ'ένα τεταρτάκι το πολύ τον έβγαλε η γιατρός. Γλυκητάτη αλλά εγώ απ'τον φόβο μου έβγαλα και μερικά ουρλιαχτά (ευτυχώς δεν είχε κόσμο στο ιατρείο εκείνη την στιγμή). Κομπλέ λοιπόν, δεν είχα πολύ αίμα και μου έβαλε βαμβάκι εμποτισμένο με αιμοστατικό.

Όμως το πολύ δράμα είναι τελικά το μετά!
Γιατί από μέσα σου λες ναι, τον έβγαλα τον φρονιμίτη άρα θα είμαι καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν περνάει η αναισθησία αρχίζει το μεγάλο γλέντι. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ πάνω από 3 ώρες χτυπιόμουν απ'τον πόνο και ας είχα πάρει το ισχυρό παυσίπονο. Ήθελα να ξαπλώσω να ηρεμήσω και δεν μπορούσα. Άπειρες φορές πέρασε η σκέψη απ'το μυαλό μου ότι death is better than this. Ναι, είμαι και μεγάλη κοτούλα με τον πόνο και το αίμα αλλά τέτοιο πράγμα δεν είχα ξανανιώσει ποτέ μου!

Τώρα που τα γράφω ο πόνος έχει λιγοστέψει αισθητά αλλά ακόμα το στόμα μου δεν μπορώ να το ανοίξω και παράλληλα ονειρεύομαι λαχταριστές ζουμερές μπριζολίτσες. Τουλάχιστον επιτρέπεται το παγωτό \m/ και γενικά τα κρύα ροφήματα κλπ.
Γαμώ τους φρονιμίτες! Τα πιο άχρηστα δόντια ever. Ελπίζω να μην ξαναπεράσω τα ίδια μελλοντικά...

Τεσπά, πάω να πακετάρω τίποτα γιατί το 3ημεράκι θα το περάσω στο χωριό μιας που ψηφίζω εκεί. Σε μικρό κόμμα έχω καταλήξει (Δράση) ξέρω ότι δεν θα βγει, αλλά αρκετά μαλακίστηκα σε προηγούμενες εκλογές να ρίχνω συνέχεια άκυρο :P Παραέξω στο χωριό δεν το λέω όμως γιατί θα με λιθοβολίσει η γαλαζοπράσινη κοινότητα.

Άντε ψηφίστε κι εσείς τίποτα!
(Μόνο να γίνει κάποια ανατροπή και να μην δω την φάτσα του Σαμαρά ως πρωθυπουργό γιατί θα τον βρω και θα ξεράσω δόντια πάνω του.)

3 σχόλια:

Fingolfin είπε...

Εννοείται ότι μιλάμε για τα πιο άχρηστα δόντια. Όταν είσαι ακόμα υπό την επήρρεια της αναισθησίας, τα πράγματα παλεύονται. Μετά όμως απλά γαμιέται ο Δίας. Είχα φρικάρει τόσο που νόμιζα ότι κόπηκαν τα ράμματα. Μετά το συνδυασμό αντιβίωσης-Mesulid έπεσα σε νιρβάνα (μέχρι να περάσει η επίδραση του δεύτερου).

Καλή ξεκούραση και να δούμε τι θα γίνει με τις εκλογές (κι εγώ σε κάποιο από τα μικρά κόμματα προσανατολίζομαι, χωρίς να είμαι σίγουρος ακόμη).

Virgilia είπε...

Σοβαρά, αρχίζω να πιστεύω πως είμαι ανώμαλη που κοντεύω 24 κι ακόμα δεν έχω βγάλει φρονιμίτες. :|
Μακάρι να με ξεχάσουν και να μη βγουν ποτέ *κάνει το σταυρό της*

Parakmiako Ergaleio είπε...

Thank you Fingolfin!!

Virgilia μου μακάρι να μην σου βγουν οι σιχαμένοι!