3 Ιουλ 2011

Ε τώρα δεν μού'ρχεται τίτλος. Ώχουυυυυ

Ρε σεις, αλήθεια, δεν μέθυσα προχθές. Απλά πήγαιναν όλα πιο αργάααα. Και θυμάμαι ότι οι 2 παρευρισκόμενοι γελούσαν πολύ. Μάλλον τους διασκέδαζα. Δεν ξαναπίνω μεγάλη μπύρα στο James Joyce, απορώ πώς την πάτησα έτσι.

Τέεεελος πάντων, το θέμα είναι ότι στο εξής απολαμβάνω τις διακοπές γιατί η φετινή χρονιά ήταν κάπως κουραστική και έχω ανάγκη να ξαναγεμίσω μπαταρίες. Μην σας πω να τις πετάξω τελείως και να πάρω άλλες.

Είναι ωραία η Αθήνα το καλοκαίρι, αν εξαιρέσουμε τις φετινές εντάσεις, τις απεργίες των ΔΕΗτζίδων που γαμώτο πλέον δεν θα παίρνουν 3000euros μισθό μερικοί, μερικές απεργίες στα ΜΜΜ, τις σκηνές στο Σύνταγμα και τα σπασμένα μάρμαρα εδώ κι εκεί. Κατά τ'άλλα όποιος είναι ακόμα εδώ μπορεί να απολαύσει την πόλη κι ας μην έχει λεφτά στην τσέπη. Εξάλλου σε περιόδους κρίσης αναγκαστικά μαθαίνουμε να επιβιώνουμε και να περνάμε καλά και με λιγότερα χρήματα, δεν είναι κακό. Υπάρχουν στην πόλη μας τόσα ωραία πάρκα και τόσα μέρη με θέα όλης της Αθήνας. Πάρτε έναν χυμό/μπύρα/νερό/φραπέ στο χέρι απ'το ψυγείο σας, πάρτε και καναν φίλο και πηγαίνετε βόλτα. Και μια χαρά θα περάσετε και χωρίς λεφτά να σας έχουν φύγει χωρίς λόγο.

Βέβαια τα παραπάνω φαντάζομαι είναι δύσκολο να εφαρμοστούν από άτομα που έχουν συνηθίσει να σκάνει 200ευρα και βάλε ανα βραδιά σε μπουζουκοκαταστάσεις και κλαμπισμούς. Καθένας με τον τρόπο και τα γούστα του.


Ααααχ τί ωραία που είναι η γειτονιά το καλοκαίρι, όταν όλα τα σκασμένα κωλόπαιδα την έχουν κάνει με παππουδογιαγιάδες για μπανιαρίσματα στην θάλασσα κι εγώ έχω γλιτώσει απ'τις στριγκλιές και το χτύπημα της μπάλας μπάσκετ στον δεξιό τοίχο του σπιτιού μου. Παράδεισος λέμε. Με ένα παγωτό στο χέρι και λίγο αεράκι ν'ανεμίζει το μαλλί φαντάζεσαι ότι είσαι στις Μπαχάμες κι ας έχεις θέα την Πάρνηθα απ'τη μία και τον Υμηττό απ'την άλλη :p Μπιούτιφουλ μάι φρέντς. Ελάτε να φτιάξουμε και κανα κοκτέιλ στην βεράντα.

Την Τρίτη όμως φεύγω κι εγώ για καμια βδομάδα γιατί μ'έπιασε όρεξη για μεσσηνιακά μπάνια στις αμμουδιές. Μετά όμως πίσω στην πόλη για συνέχεια της χαλάρωσης εδώ. 15Αύγουστο λέω να ρήξω μαύρη πέτρα στο χωριό και να μείνω πάλι εδώ, έτσι για αλλαγή. Το σπίτι θά'ναι δικό μου, ο Χρήστος θά'ναι εδώ, απλά τα πράγματα.


Άσχετο, βρήκα μια μπλουζα ραντάκι με 2 δράκους που μπλέκονται μεταξύ τους. Μου θύμισε DnD οπότε την πήρα. Επίσης, πήρα τις προάλλες και ένα τριπλό πακετάκι Need for Speed που πουλάνε στο πλαίσιο για νά'χω να καώ στην διάρκεια των διακοπών. Ω ναι, κυκλοφορούν πράγματα σε πολύ καλές τιμές εκεί έξω ;) Άντε πλησιάζουν και οι εκπτώσεις.

Και άλλο ένα random post έφτασε στο τέλος του.
Καλό απόγευμα και καλά να περνάτε! Μην σας παίρνει από κάτω η όλη κατάσταση. Ας το παλέψουμε.

Keep rocking \m/

5 σχόλια:

panos srpk είπε...

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση! Είτε έχουμε λεφτά είτε όχι, ξέρουμε να περνάμε καλά!
Έλληνες είμαστε, τι περιμένεις?
Χαχα

Unknown είπε...

Ε ενταξει, δε μεθανε με μια μπυρα. Λιγο τυψη (tipsy) ησουνα.

Parakmiako Ergaleio είπε...

^
Gi'auto exw typseis twra :P

Nai re sarper, kseroume emeis na kalopername opws kai na'xei ;)

Ανώνυμος είπε...

Ωραια αλλαγη στο blog!!

Εγινες ανθρωπος επιτελους!
Πριν ησουν Χαρος μεσα στα μαυρα!

καλα να περασεις ο,τι κι αν σχεδιασεις.

φιλια

Unknown είπε...

thank you. Μου έφερες ωραίες εικόνες στο μυαλό. Ειδικά εκεί που λες για το αναψυκτικό στο χέρι και τη βόλτα με φίλους :)
( <3 )

Σκέτη απόλαυση το ποστ σου.
Μεταδίδεις την θετική σου ενέργεια παντού κοριτσάρα μου!