12 Μαΐ 2011

Διακοποσχέδια

Απ'το τέλος της επόμενης εβδομάδας τέλος το φροντιστήριο και ξεκινούν οι διακοπές μου. Woohoo. Αλλά με λίγα λεφτά και σκατόκαιρο δεν θά'λεγα ότι έχω και πολλές επιλογές εξορμήσεων. Απ'τον Ιούνιο και μετά με βλέπω καλύτερα, νά'χω κάνει κανα ιδιαίτερο κιόλας μπας και μαζευτεί κανα φράγκο διακοπών.



Ιδανικό θά'ταν να περάσω 5 μέρες σε νησί χαμηλών τόνων με καλή παρέα. Για φέτος σκέφτομαι το νησί μου, την Σκύρο αλλά δεν θα με πείραζε να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. Π.χ. καμια Σκόπελο, Πάτμο, Κύθνο, Κάλυμνο, Λευκάδα... Ακούω προτάσεις και εμπειρίες! Πείτε και καμια τιμή ξενοδοχείων/δωματίων σ'αυτά τα νησιά αν ξέρετε.

Εναλλακτικά, αν δεν κάτσει κάποιο νησί, τότε προβλέπεται να την βγάλω πάλι στην Μεσσηνία και να κάνω εκεί τα μπάνια μου :P κλασσικά, το πατρικό της γιαγιάς βολεύει.







ps: Άσχετο! Η συναυλία των Blind Guardian ήταν υπέροχη!

12 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Κι εγώ κάποιο ήσυχο νησί θα ψάξω να βρω το καλοκαίρι, το οποίο ακόμα να έρθει!

the elf at bay είπε...

Είχα γράψει σχόλιο αλλά ο μπλόγκερ μας τα χάλασε τα σχέδια!

Οι Blind Guardian.... άνευ σχολίου! Υπέροχοι.

mahler76 είπε...

δεν έχω πάει διακοπές σε Ελληνικό νησί εδώ και 12 χρόνια κι αυτό ήταν ένα σου-κού Μύκονο (μπλιάχ) οπότε δεν έχω να σου προτείνω κάτι από προσωπική πείρα. Μια φίλη μου όμως που δούλευε 2 χρόνια στην Κύθνο μου έχει πεί τα καλύτερα για το νησί οπότε έχε το υπόψιν σου.

ασωτος γιος είπε...

i foto einai apo skiatho pantos\opou exei ap ola
we love skiathos

Fingolfin είπε...

Καλησπέρα. Εύχομαι να μπορέσεις να φύγεις έστω και για λίγες μέρες. Μετράει πάρα πολύ η αλλαγή παραστάσεων. Όσον αφορά προτάσεις, η Νάξος είναι ένα από τα αγαπημένα, αν όχι το πιο αγαπημένο μου νησί. Αν σου αρέσει το κάμπινγκ, μια πολύ ωραία πρόταση είναι η Αντίπαρος. Εκτός Κυκλάδων τώρα, η εμπειρία μου είναι ελάχιστη, αλλά από φίλους έχω ακούσει τα καλύτερα για Σκόπελο. Όπου κι αν πας πάντως, να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς.

the elf at bay είπε...

@μαλεράκος

Στην Μϋκονο, έχω μείνει μόνο ένα βράδυ πριν πολλά πολλά χρόνια κι αυτό λόγω ανωτέρας βίας. Μπλιαχ εις διπλούν.

desa είπε...

τιμή ξενοδοχείων-δωματίων? μήπως να κάνεις καμιά στροφή στο κάμπινγκ?

Manolog3 είπε...

Πηγαινε Λευκαδα, θα με θυμηθεις!! Γενικα πηγαινε Ιονιο καμια σχεση με τα νησια της υπολοιπης Ελλαδας!! ;)

the elf at bay είπε...

Γιατί δεν πας Κύθηρα;

kathysteras είπε...

Κάλυμνο ούτε να το σκέφτεσαι είναι ξεραΐλα. Σκόπελο έχω πολλά χρόνια να πάω αλλά είναι καλή επιλογή, έχει και πολύ πράσινο.

Καλά την Σκύρο την αγαπάω επειδή πέρασα τους 5 καλύτερους μήνες μου σαν φαντάρος. Την είχαμε σώσει και από την φωτιά τότε, εγώ βάραγα φραπέδες στα καναντέρ και οι υπόλοιπο τρώγαν πίτσες σε ένα αναψυκτήριο που τους είχαν πάει και καλά για να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Ωραίες εποχές...

Athina είπε...

Ναι αλλα Καλυμνο σε φιλοξενω τσαμπα και μου μαγειρευεις, αν και γενικα δεν αγαπαω τη θαλασσα και κατα συνεπεια αποφευγω τα νησια.

Παραυτα αυτο που πραγματικα σου προτεινω ειναι η Σαμοθρακη, αληθινα με μαγεψε ασε που παρατησα τη θαλασσα και εκανα μπανιο στους καταρακτες

Parakmiako Ergaleio είπε...

^
Σου μαγειρεύω; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧ!


Βλέπω όμορφες προτάσεις στα comments σας ;-)
Ιόνιο όχι για φέτος πάντως γιατί πήγα σχετικά πρόσφατα.
Λόγω κάποιον ανατροπών στα σχέδια με βλέπω για κοντινό νησί φέτος και για ελάχιστες μέρες...για Αίγινα κοιτάζω.