6 Μαΐ 2010

ΥΒΡΙΣ

Χάνονται άνθρωποι κι εσείς μιλάτε για προβοκάτσια.
Μα πόσο μαλάκες είστε?

Και τα ΖΩΑ που πέταξαν τις βόμβες ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα? Δολοφόνοι 100%. Μην μου πείτε ότι "Αχ μωρέ. Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασης των νέων." (Ναι κύριε Αλαβάνο, μην το ξαναπείτε αυτό μετά τα γεγονότα που έγιναν γιατί θα είναι σαν να σκάβετε τον λάκκο σας.)

Άι στο διάολο πια.
Τι άλλο θα δούμε σ'αυτή την χώρα?
Φτάσαμε στα άκρα.

Και τα άλλα ΖΩΑ είναι ο κόσμος που καθόταν και παρακολουθούσε κάτω απ'το φλεγόμενο κτήριο και δεν έκανε στην άκρη να περάσουν πυροσβέστες κλπ. Μήπως να σας δίναμε και ποπκόρν να κοιτάτε το θέαμα ΜΑΛΑΚΕΣ?

Πραγματικά τα τελευταία γεγονότα ήταν σαν νά'βλεπα την εφαρμογή των στίχων του "Vicarious".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί επιτέλους να αρχίσει να υφίσταται η τιμωρία που προβλέπει το σύνταγμα;
Για τους κλέφτες του δημοσιου χρηματους, για τους αστυνομικους που δε κανουν σωστα τη δουλειά τους, για τους βανδαλιστες ξενων περιουσιων; για τους δολοφονους;

Για όλους; Μπορεί;

Εμενα δε με καλυπτει να βρουν αυτον που εβαλε φωτια στη τραπεζα και εξαιτιας του σκοτωθηκαν 4 ψυχες! με καλυπτει να βρεθει και αυτός και όλοι κλέφτες, τα λαμογια, όσοικατηντησαν ετσι τη χωρα μας!

panos srpk είπε...

Εγω τα βαρεθηκα πλεον ολα αυτα. Βαρεθηκα να νιωθω μισος, βαρεθηκα να νιωθω οτι θελω να σκοτωσω καποιον, βαρεθηκα γενικως. Θελω μονο χαρα. Αλλα οσο κι αν το θελω, δεν μπορω με τετοια σκατα που γινονται και τα τρως στη μουρη σου καθημερινως...
Μονο μια λεξη εκ μερους μου θα πω. Hope. Μηπως χρειαζομαστε τον Ομπαμα μας?