30 Απρ 2010

All about sex...or not :P

Ε ναι, μην περιμένετε να διαβάσετε και τα πάντα για το σεξ. Δεν κοιτάτε εγκυκλοπαίδεια αλλά άλλη μια ανάρτηση στο μπλογκ.
Όπως προείπα, είχα στο μυαλό μου να αφιερώσω μια ανάρτηση αποκλειστικά σε ζητήματα σχετικά με το σεξ. Απόψεις, εμπειρίες, απορίες, αστείες καταστάσεις...όχι μόνο δικές μου, αλλά πείτε κι εσείς τίποτα βρε παιδιά!

Ξεκινώ εγώ, συνεχίστε εσείς...ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ :P


1) Λογικά όλες και όλοι θυμάστε την πρώτη σας φορά. Η χαρά της ανακάλυψης ε? Και της συνειδητοποίησης ότι το σεξ ΔΕΝ έχει σχέση μ'αυτά που είχατε δει μέχρι τότε σε τσόντες. Welcome to the real world and fasten your seatbelts [or put on your condoms].

2) Αν με ρώταγε κάποιος πόσο καλή εμπειρία στην ζωή μου ήταν και είναι το σεξ, θα απαντούσα αμέσως 10/10. Just perfect. Αλλά είναι και θέμα τύχης, πού θα πέσεις βρε παιδί μου! Θα ταιριάξεις με τον άλλον ή την άλλην? Θα υπάρξει χημεία στο κρεβάτι? [ή όπου αλλού γουστάρετε, ας μην σας περιορίζω :P] Μάλλον είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο, αλλά αν το βρεις τότε σίγουρα θα το καταλάβεις απ'την πρώτη κιόλας στιγμή...

3) ...και ας πιαστώ απ'την προηγούμενη πρόταση για να κάνω ένα σχόλιο για τους οργασμούς. Διάβαζα σε έρευνες ότι για να έρθει η γυναίκα σε οργασμό θα πρέπει να γνωρίζεται σχετικά με τον σύντροφό της για να νιώσει πλήρη άνεση μαζί του, να είναι και η ίδια cool με το σώμα της, να μην έχει άγχος κλπ κλπ κλπ. Εεεε...in my opinion, αν βρεθεί αυτή η χημεία που έλεγα πριν τότε ο οργασμός θα έρθει απ'την πρώτη σας κιόλας φορά με τον συντροφό σας και θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά μέχρι να αναρωτιέστε αν όντως βρίσκεστε στον παράδεισο τελικά.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ Τ'ΑΓΟΡΙΑ: Σας ενδιαφέρει πρώτα να οδηγήσετε την κοπέλα σας σε οργασμό ή να τελειώσετε πρώτα εσείς? [ή κυνηγάτε τον συγχρονισμό?]

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Έρχεστε πιο γρήγορα/εύκολα σε οργασμό όταν είστε εσείς ή αυτός από πάνω? [ή σε άλλη στάση?]

4) Και τώρα όσον αφορά το μπλα μπλα...Θεωρείτε OK το να λένε οι άνθρωποι και καμιά κουβέντα την ώρα του σεξ ή να την βγάζουν στη μούγκα? Ρε σεις, εγώ αν δεν άκουγα καμία κουβέντα θα φρίκαρα! Ας πούμε και καμιά καφρίλα, ας πούμε και λίγα γλυκόλογα, ας γελάσουμε και λίγο. Γιατί αν δεν μιλάς και ακουστεί το αστείο "ΠΟΠ" και δεν πει κανείς τπτ τότε θα πέσει αμηχανία. Ενώ αν έχεις την άνεση του σχολιασμού τότε όλα καλά ;) Ψηφίζω συνδυασμό κουβεντούλας και σεξ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Όχι: "Αχ πήρα ένα τζινάκι χθες αχ αχ τέλειο μωρό μου." ή "Και πότε θα πας σουπερμάρκετ? Μας τελείωσε το βιτάμ."

5) Παραγραφούλα της αντισύλληψης. Παρακαλώ αν έχει πάρει καμιά σας αντισυλληπτικά χάπια να μου πει αν όντως ισχύουν οι παρενέργειες και πόσο σας πήρε να προσαρμοστεί ο οργανισμός σας στα χάπια. Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί το προφυλακτικό δεν αρκεί για 100% ή 99% αντισύλληψη...και είμαι φοβιτσιάρα. Δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου το χάπι της επόμενης μέρας !@#$

6) Άσχετο αλλά...Ρε αγόρια! Ζητάτε απ'τις κοπέλες σας να σας κάνουν στριπτίζ? Είναι συχνό φαινόμενο? Αγχώνομαι και μόνο στην ιδέα!

7) Καιιιιι πίσω στο σεξ τώρα. Όλοι ξέρουμε ότι οι στάσεις είναι πολλές και προσφέρουν ποικιλία για όλα τα γούστα. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και διάφορες ταχύτητες. Μπάστα φίλε! Δεν είναι αγώνας δρόμου το σεξ. Και slow και fast. Απ'όλα νά'χει ο μπαξές γιατί οι εναλλαγές βοηθάνε και στην ηδονή, στους οργασμούς και κρατάνε και ζωντανό το ενδιαφέρον. Η χρυσή τομή λοιπόν ;)

8) Τίτλος: Πεθαίνω στον πόνο.
...επειδή χτύπησα την ώρα του σεξ! Ατυχήματα συμβαίνουν παντού, γιατί όχι και εδώ :P Πτώση απ'το κρεβάτι, αγκωνιά στη μούρη και άλλα πολλά. Αν είχατε ατύχημα τέτοιου είδους πείτε το να γελάσουμε κι εμείς! Μιας που το γέλιο κάνει καλό. 8-)

9) Τίτλος: Έχω ένα μυστικό.
Τι γίνεται όταν η συζήτηση μιας αντροπαρέας ή κοριτσοπαρέας φτάνει στο σεξ? Είστε της άποψης ότι σε μια παρέα κοντινών φίλων πρέπει να λέγονται τα πάντα όλα? Δλδ μπορείτε να συζητήσετε απ'τις επιδόσεις του/της συντρόφου σας μέχρι πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες περί μεγέθους κλπ? Προσωπικά είμαι κατά...δεν θα κάτσω εγώ και οι φίλες μου με έναν χάρακα στη μέση για να αναλύσουμε τα προσόντα των αγοριών μας. Δεν θα κάτσω να τους πω με λεπτομέρειες για τις πιο πικάντικες προσωπικές ερωτικές στιγμές. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα καλό είναι να παραμένουν ανάμεσα στο ζευγάρι και να μην βγαίνουν προς τα έξω...

10) Και τελευταία παραγραφούλα για απόψε [you never know, ίσως κάποτε φτιάξω και part two]. Εύχομαι σε όλους και όλες καλή τύχη! Να βρείτε αυτόν/ήν που θα σας "φτιάχνει" και μόνο όταν τον/την φέρνετε στην σκέψη σας. Αυτόν/ήν που θα σας κάνει να καρδιοχτυπάτε ακόμα και όταν απλά στέκεστε παρέα στην ουρά της τράπεζας. Αυτόν/ήν που όταν θα σας κοιτάζει την ώρα του σεξ θα σας κάνει να λιώνετε. Αυτόν/ήν που θα σας συμπληρώνει και θα νιώθετε ένα μαζί του/της.

Peace, love and heavy metal \m/


p.s. αλλάζω το τραγουδάκι για να μην τρομάζει μια κοπελιά! χιχιχι!

10 σχόλια:

panos srpk είπε...

Χμ? Θα ελεγα τελεια συζητηση για τετοια ωρα που ειναι!

Μας βαζεις δυσκολα... Να μεινω μετεξεταστεος? Αλλα θα γραψω μπας και περασω το τεστ! Περιμενω και βαθμολογια!
Ας τα παρουμε με τη σειρα

1. Η πρωτη φορα μενει χαραγμενη στο μυαλο σου και μετα τον Θανατο σου. Σιιιιγουρα καμια σχεση με original hardcore τσοντα αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα! Αλλα σαφως και διαφερει σε ολους. Υπαρχει κοσμος που η πρωτη τους φορα ηταν μοναδικη και κοσμος [οπως εγω] που καπως "βιαστηκε" με αποτελεσμα να ζησει ενα καπως "αντε να τελειωσω" σεξ. [η αλλη βεβαια το ευχαριστηθηκε αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα!]

2. Ε, εισαι αρκετα κωλοφαρδη. Εγω βρισκω πως ειμαι λιγο χιπις. Περισσοτερο αγαπη και λιγοτερο ψητο. Βεβαια ισως δεν εχω βρει ακομα την τυπισσα που θα με στειλει στον επιγειο παραδεισο [λεω επιγειο γιατι αλλος ειναι ο παραδεισος μου! χαχαχαχα] Κι εδω ερωτω: Πως να το καταλαβω δηλαδη? Να κανουμε σεξ πριν γινουμε ζευγαρι? Πολυ δυσκολο... Γιατι αυτες που θελουν καποιον για δεσμο θελουν τον ρομαντικο κλπ ενω αυτες που θελουν ενα απλο σεξ, τοτε... οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε!

3. Ακομα προσπαθω να βρω μια χρυση τομη. Μεχρι τωρα, προτιμουσα να την κανω να τελειωσει πρωτη ωστε μετα να με ανωμαλιασει στην κυριολεξια αλλα δυστυχως δεν βρισκεις πολλες τετοιες... Θα ελεγα οτι κυνηγουσα τον συγχρονισμο αλλα πλεον αλλαξα αποψη [μην με ρωτησεις γιατι!]. Πες κι εσυ βρε κοριτσακι να ξερω ο κακομοιρης τι προτιματε εσεις!

4. Ειναι και πολυ ΟΚ, μεσα στα επιτρεπτα ορια φυσικα.

5. Δικο σας ειναι το θεμα!

6. Το στριπτιζ ειναι σαν το ψωμι πριν το ορεκτικο. Θες να το φας αλλα δεν το τρως αν δεν ερθει το τζατζικακι. Και οταν ερθει και το τζατζικακι, ειστε στα προκαταρκτικα! Το ζηταω μονο οταν ξερω οτι γουσταρει. Γιατι θα κανει το ορεκτικο και κυριως πιατο πιο ζουμερο. Θυμησου την ταινια 9,5 εβδομαδες. Τολμησε το! Ξεκινησε με πιο νορμαλ πραγματα! Μπορω να σου πω μια διαδικασια αλλα μην το κανουμε θεμα κι εδω!

7. Το σεξ θελει πειραματισμο. Και σωστο χρονο. Αλλιως βαριεσαι.

8. Χαχαχαχα αληθεια δε μου εχει συμβει ακομα!

9. Δεν ξερω να απαντησω, δεν εχει τυχει να φτασουμε τοσο μακρια σε μια τετοια κουβεντα.

10. Μπα που τετοια τυχη... Καλοκαιρι ειναι και η αδρεναλινη παει συννεφο! Απο Σεπτεμβρη κατι γινεται! Κι αν!

Πλεον ψιλοαδιαφορω. Γιατι πολυ γαμικουλες την εχουν δει ολοι. Αν θελει καποια τοτε καλως. Αν δε θελει, τοτε αυτη εχασε, οχι εγω!

Peace & love οπως λες. Σορρι ομως αλλα σε προλαβαμε εμεις! Το λεμε συνηθως στους κυκλους των snowboarders, skater, bmxers κλπ! Χοχοχο
Θα προτιμησω το Rocknrolla for real! :D

Αντε και περιμενω βαθμο!

kalo paidi alla... είπε...

1. Ναι
απάντηση: τώρα πια ό,τι έρθει πρώτο δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι γι αυτά
4. Καλές και οι κουβέντες αλλά δεν ξέρω εγώ καμιά φορά αποσυντονίζομαι
6. Ναι είναι συχνό και φυσιολογικό πιστεύω!
7. Καλά τα λες
8. Στο αυτοκίνητο εκεί που η ένταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα φεύγει πίσω το κάθισμα του συνοδηγού (και εγώ μαζί) μου φεύγει και η κοπέλα απ τα χέρια και χτυπάει πίσω στο ταμπλό, ανοίγει και το ντουλαπάκι που ήταν χαλασμένο και χύνονται από μέσα χαρτιά, κέρματα, cd...
9. Μπα...τι λεπτομέρειες. Ο κλάσσικος διάλογος παλιότερα ήταν αυτός: -γαμισες? -ναι -καλα? -ναι -ωραιος!
Ωραιο ποστ!

Parakmiako Ergaleio είπε...

Hahahhh Sarper δεν είναι τεστ για να σού'χω και βαθμολογία.
2. Δεν είναι ανάγκη να βιάζεσαι :) θα κάνεις σεξ μέσα στην σχέση και σίγουρα θα το καταλάβεις αν η κοπέλα σε στέλνει στον 7ο ουρανό.
3. Τι να σου πω..κι εγώ τον συγχρονισμό κυνηγάω αλλά είναι πολύ δύσκολο ρε γαμώτο. Γίνεται όμως πιο εύκολο για μένα αν έχω τον έλεγχο χεχεχε.
6. ΧΑΧΑΧ αν σου πω ότι δν έχω δει καν την ταινία που λες? Μάλλον είναι στο μυαλό μου τελείως αρνητικό το στριπτίζ. Σαν κάτι το πολύ πρόστυχο που δν το κάνουν τα απλά κορίτσια αλλά οι επαγγελματίες του είδους. Και ξέρω ότι ακούγεται συντηρητική η άποψή μου αλλά δεν αποκλείω και το ότι μπορεί κάποια στιγμή να βρω μια σχετική άνεση :P

Yo yo yo peace bro! X-)

Parakmiako Ergaleio είπε...

Καλό παιδί..
4. Ε με μέτρο! Μην λύσετε και το Κυπριακό!
7. Νά'σαι καλά! Γιατί όλο ακούω και από γνωστούς ότι θέλουν μόνο να την βάλουν κάτω την άλλη και να την..
8. ΕΛΙΩΣΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧ!! Ελπίζω να μην χτύπησε πολύ η κοπέλα ε!

Γιώργος Τ. είπε...

Κατ' αρχάς, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα πρέπει να λκάνεις και part 2!!!!

Έχουμε και λέμε...:

1. Ασ' τα να πάνε!!! Μη μου τα θυμίζεις!!!
2. Μεγάλο θέμα η χημεία στο κρεβάτι..
3. Πρώτα κοιτάζω να τελειώσει η κοπέλα μου και μετά εγώ.. Το ταυτόχρονο είναι "επικίνδυνο"..
4. Δεν ξέρω ρε γαμώτο.. Οτιδήποτε και να πω/ακούσω στο σεξ μου φαίνεται τελείως άκυρο και "αστείο"..
5. Προσέχω όσο είναι δυνατόν..
6. Δεν ζητάω, αλλά θα μου άρεσε να το κάνει η κοπέλα μόνη της καμιά φορά.. Αλλά να το κάνει με στυλ και όχι με ντροπή..
7. Έχεις απόλυτο δίκιο.. Συμφωνώ απόλυτα..
8. Δεν μου 'ρχεται κάτι..
9. Οι άντρες δεν τα λέμε όλα.. Κάτι κρατάμε για την πάρτυ μας.. Οι γυναίκες, αντίθετα, συζητούν πολλά περισσότερα και πολύ πιο πιπεράτα μεταξύ τους..
10. Την έχω βρει και δεν την αφήνω να φύγει!!!! Και με έχει βρει κι αυτή βέβαια!!!

panos srpk είπε...

Χοχοχοχο το ξερω βρε οτι δεν ειναι τεστ αλλα το ειπα μπας και μαθω τπτ καινουριο! Χιχιχιχι

Οσον αφορα το στριπτιζ, αλλο προστυχο κι αλλο αισθισιακο. Η ταινια εχει αισθισιακο. Καμια σχεση με τις στριπτιζιδουλες στα στριπιτζαδικα!
Ειναι με τον Μικι Ρουρκ στις παλιες καλες μερες του [πριν γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σε μυς] και την Κιμ Μπεισιγκτερ [ετσι γραφεται?] την εποχη που τη θεωρουσαν την πιο σεξυ γυναικα στον κοσμο
Οποτε καταλαβαινεις για τι ταινια μιλαμε...

τόσο δα σε λέω είπε...

1) η πρώτη πρώτη φορά δεν ήταν πολύ καλή, η ουσιαστικά πραγματική πρώτη φορά ήταν υπέροχη

2) Έχει σχέση και η εμεπιρία του ενός και του άλλου, μετά από λίγο όταν μαθαίνουν και οι δύο τα κουμπιά πάει πολύ καλύτερα

3) Προσπαθώ να την ευχαριστήσω πρώτα, εγώ έτσι και αλλιώς θα τελειώσω

4) όχι υπερβολικά πράματα τα απλά και απαραίτητα (έτσι, εκεί, πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο αργά, μ'αρέσει, ναι)

5) από ό,τι έχω διαβάσει (πέφτουν διάφορα πράματα στα χέρια μου και τα διαβάζω) κακές παρενέργειες δεν υπάρχουν πλέον, μόνο καλό σου κάνει το χάπι (εκτός φυσικά αν έχεις κάποια προβλήματα με το καρδιαγγειακό σου και τέτοια)

6) Μπα, πολύ χρονοβόρο

7) νε

8) ένα χτύπημα κεφαλιού στον τοίχο

9) Βασικά λέμε τα προβλήματα μας, και να πω πως όσο λίγότερο νοιώθεις κάτι για την κοπέλα τόσο πιο εύκολα μπορείς να πεις τι έκανες στο κρεβάτι

10) το έχω

Ανώνυμος είπε...

Κάθομαι χαλαρή στον υπολογιστή μετά από κουραστική μέρα, ανοίγω το μπλογκι σου και πάνω στην ησυχία και την ηρεμία μου, αρχίζει να παίζει το άσμα σου!

περιττο να σου πω πως με πήρε ο ύπνος!
αχαχαχαχα Αλλά άρχισα να διαβάζω την αναρτηση και μετά ξύπνησα! Κάτσε λοιπόν να τα πάρουμε ένα ένα!

1) Την πρώτη φορά δεν την θυμαμαι, ήμου αρκετά μικρή και απλά ένιωθα να μπαίνει κάτι μέσα μου. Μπλιαχχχχ και πολλά υγρά...ξανά μπλιαχ. Ζητησα από τον φίλο μου να μην το ξαναπαιξουμε ποτε αυτό το παιχνίδι! Μέχρι που με χώρισε και ο επόμενος ήταν αυτό που λέμε το τέλειο! Δηλαδή η δική μου πρώτη φορά ήταν η δεύτερη!

2)Καλή εμπειρία είναι! Αλλά μια φορά μου είχε τύχει ένας τύπος ψιλομαζοχιστής! Με έδενε στο κρεβατι, μου έκλεινε τα μάτια και με τσάκιζε στο ξύλο! Εκείνη τη περίοδο δεν ήθελα να κάνω σεξ με τίποτα και δεν τη λες καλή εμπειρία αυτό!!!

3)Οργασμό μια γυναίκα μπορεί να νιώσει μόνο μόνη της! κακά τα ψέμματα! Αυτός είναι ο δυνατότερος, εκτός αν οκ καθοδηγεί τον αντρα με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια!
(Γι αυτό πολλές γίνονται λεσβίες, ξέρει η μία που να πιάσει την αλλη για να την απογειώσει)

Απάντηση σε ερώτηση: Ον τοπ αγαπητή ον τοπ, όταν το παιχνίδι είναι δικό μας!

4)Θυμάμαι έναν πιυ μου είχε ρίξει τόσα σταυρογαμίδια που ντρεπόμουν να τον κοιτάξω στα μάτια! Κι ένας άλλος με έλεγε πριγκιπισσα του και άλλες τετοιες ξενερουα μαλακίες.(σορι για τις εκφράσεις) Νομιζω πως εδω : Παν μέτρον άριστον!
Ούτε πολλές βρισιές, ούτε και πολλά γλυκόλογα, αλλά όχι και μούγγα! Εγώ φοβάμαι να κάνω σεξ με μουγγα, νομιζω πως θα με σφαξει ο σύντροφος! Ανατριχιάζω, γιαυτο συχνά γελάμε και περνάμε ωραια!
:)

5)Δεν έχω πάρει αντισυλληπτικά, αλλά μια ξαδερφη μου που έπαιρνε, σε συναρτηση με ανοιγμα της ορεξης έγινε τετράπαχη! Για πρόσεχε!Είπαμε να μην μείνουμε έγκυος, αλλά όχι να γίνουμε και σαν ντουλάπες! :)))

6)Το στριπτίζ είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα! Εγώ βάζω τον δικό μου και μου κάνει! Του λέω, γδύσου τώρα, να τελειώνουμε κι αυτός γδύνεται! αχαχαχαχα
Εννοείται πως του τραγουδάω εγώ!
αχαχαχαχαχα

7)απ'όλα να έχει ο μπαξες.-

8)αχαχαχαχα Μια φορά είχα φάει ένα μπουνίδι στο μάτι και τρεχαμε στο νοσοκομείο! Ειμαστε διακοπές σε νησί θυμάμαι! Είχε μελανιάσει το μάτι και έβγαλα όλες τις διακοπές σαν τον πειράτη, βλέποντας από το ένα μόνο μάτι! Το αστείο είναι που με ρώτησε η μανα μου όταν γύρισα, που το έπαθα και της είπα ότι χτύπησα στο κομοδίνο! Η απαντηση της: Μα καλά παιδάκι μου πως έφτασε το κομοδίνο στο μάτι; αχαχαχαχα Κι η απαντηση μου φυσικά: Μαμά δεν εφτασε το κομοδίνο στο μάτι, αλλά το μάτι μου έφτασε το κομοδίνο!
αχαχαχα Τι μου θύμισες!

9) Οι πολλές λεπτομέρειες αν βγαινουν προς τα έξω σημαινει πως κάποιος δεν περνάει καλά και φαντάζεται πράγματα! Αυτό πιστευω εγω!

10) Και σε σενα το ιδιο ευχόμαστε

Peace, sex και sex!!!!

Parakmiako Ergaleio είπε...

^
Χαχαχ δν θα ικανοποιηθείς με κανένα song εσύ τελικά! Θα το γυρίσω στις μεταλιές \m/
LOL LOL LOL μπουνίδι στο μάτι!!! Αυτό θα πει γκαντεμιά καλέ!
[σημ.: Ναι αγαπητή, ον τοπ ον τοπ χιχιχι]

Χαίρομαι που είστε ερωτευμένα παιδάκια όλοι σας <3

Γιώργο, 4. στα μουγκά ρε συ?? :-S Μου ακούγεται πολύ περίεργο.

Και...
ΜΠΡΑΒΟ που δεν είστε παρτάκιδες και κοιτάτε να τελειώσει πρώτα η κοπέλα σας! Εύγε!

Erisadesu είπε...

Ο γυναικείος Οργασμός είναι προβοκάτσια. Τον δημιούργησαν οι κεφαλαιοκράτες για να κάνουν την γυναίκα να νιώθει άσχημα.