28 Δεκ 2009

Πέταμα στα παλιά, ήρθαν τα καινούργια

Σήμερα πέταξα τα πολυαγαπημένα μου μαύρα Underground μποτάκια. Ξέρετε, αυτά που από μέσα είχαν σχέδιο σκακιέρα και απ'έξω στο πλάι είχαν κάτι μικρά ζάρια κάτω κάτω.

6 χρόνια τά'χα αυτά τα παπουτσάκια, μαζί τους έβγαλα το Λύκειο, το Πανεπιστήμιο και τους πρώτους μήνες στη δουλειά. Με συνόδεψαν σε περιπάτους, σε συναυλίες, σε κλαμπ/μπαρ, σε ραντεβού. Άντεξαν βροχές, πάγο, λάσπες, άμμο. Μαζί κάναμε πολλά χιλιόμετρα και δεν μ'απογοήτευσαν ποτέ.

Ώσπου πριν μια βδομάδα διαπίστωσα ότι άνοιξαν στο πλάι :-( Ε και δεν μπορώ να κυκλοφορώ με σκισμένα παπούτσια, κι ας είναι και μόδα. Οπότε σήμερα έκανα μια ατελείωτη γύρα στα μαγαζιά [από Εξάρχεια μέχρι Μοναστηράκι] και έψαχνα να βρω τα ίδια ή σχεδόν ίδια Underground μποτάκια. ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! Σαν νά'ψαχνα ψύλλο στ'άχυρα. Αφού είχα φάει όλη την Αθήνα τελικά κατέληξα στα Prime Timers στην Ηφαίστου+πήρα από κει ένα ζευγάρι All Star που μου θύμιζαν τα παλιά μου παπουτσάκια. Κατάμαυρα All Star φυσικά, γιατί δεν μου αρέσουν αυτά που έχουν άσπρο μπροστά :-P
Με την ευκαιρία που κατέβηκα στα μαγαζιά πήρα δώρα για μπαμπά, μαμά, γιαγιά και μετά επέστρεψα σπίτι πεινασμένη και χαζοχαρούμενη.

Χαμός από κόσμο στο κέντρο ε!! Ούτε Σάββατο νά'ταν!


P.S.: Αγόρασα τον τελευταίο δίσκο των Shadow Gallery. ^_^

6 σχόλια:

τόσο δα σε λέω είπε...

μου φαίνεται πως το σταράκι είναι το αντίθετο αυτού που λέμε ανθεκτικό παπούτσι, δεν έχω φορέσει ποτέ βέβαια οπότε δεν είμαι και σίγουρος

lazinio είπε...

εγώ φόρεσα σταράκια στην ουγγαρία και έπαθα κρυοπάγηματα.

Parakmiako Ergaleio είπε...

Αμάν αμάν! Ελπίζω να μου αντέξουν έστω 2 χρονάκια. Θα τα προσέχω.

Unknown είπε...

Το P.S. ολαταλεφταλεμε. ^^

Parakmiako Ergaleio είπε...

^
^_^ νά'σαι καλά που κάποτε μου έμαθες τους Shadow Gallery.

Parakmiako Ergaleio είπε...

_________δοκιμή δοκιμή___________