24 Ιουν 2009

Θα περιμένω...

...μάλλον μέχρι τον Νοέμβριο για να δω την νέα ταινία του κυρίου Emmerich 2012.

Παραδέχομαι το γεγονός ότι είμαι a big fan of disaster movies. Και θέλω πάντα να τις βλέπω στο σινεμά για να απολαμβάνω τα special effects και τον ήχο. Θυμάμαι που για το "The Day After Tomorrow" είχα βάλει υπενθύμηση στο κινητό και είχα κολλήσει post-it στο pc μου σχεδόν έναν χρόνο πριν βγει η ταινία στις αίθουσες [μεταξύ μας, εκείνο το σενάριο είχε κάτι το αληθοφανές...global warming κι έτσι, μια μέρα θα πνιγούμε ΟΥΛΟΙ!].

Για το "2012" όμως δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Πολλά λέγονται σχετικά με την ευθυγράμμιση του ήλιου με το κέντρο του γαλαξία μας, αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της γης, καταστροφολογία επειδή οι Μάγιας έδωσαν τέλος σ'ένα απ'τα 3 ημερολόγια τους και το τέλος είναι στις 21/12/09. Βασικά μάλλον τα μυαλά του κόσμου παίρνουν λίγο παραπάνω αέρα απ'ό,τι χρειάζεται :-P πολύ υπερβολικά τα σενάρια imo.

Γι'αυτό κι εγώ παύω να ασχολούμαι με όοοοολες αυτές τις καταστροφολογίες και περιμένω απλά να απολαύσω την ταινία! Αχ! Μακάρι να την δω πιο σύντομα απ'ό,τι περιμένω. Ας γίνει καμιά αλλαγή στις ημερομηνίες βρε παιδί μου!

3 σχόλια:

Loud Melody είπε...

Είχες δει και το συμβάν; :P

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει μωρέ... Εσένα κοντοζυγώνει... Εγώ που πρέπει να περιμένω μέχρι τον Μάρτιο του '10 για το Alice in Wonderland από Burton τι να πω?...

Κι όχι τίποτις άλλο, αλλά αν είχαν δίκιο οι Μάγιας θα πάω και με το παράπονο! :Ρ

Parakmiako Ergaleio είπε...

Το Συμβάν not yet..αλλά θα το δω κι αυτό, σύντομα ελπίζω.

Burton's Alice in Wonderland!?!?! Woohoo! Αυτό θα αξίζει!