20 Ιουν 2009

Δειλοί πέφτουλες της καθημερινότητάς μας

Το φαινόμενο του ΑΘΛΙΟΥ πεσίματος σε μας τα κορίτσια πότε θα σταματήσει επιτέλους;
Πραγματικά, η οργή μου αυξάνεται, ειδικά τώρα που είμαι σε φάση "σκοτώνω άνθρωπο".
Περνάει ένας πορνόγερος και σχολιάζει με τον πιο αισχρό τρόπο το στήθος της Καρύδας. Μας ήρθε να ξεράσουμε.
Περνάει ένας άλλος τις προάλλες κοντά στο σπίτι μου και μού'πε κάτι για το πόσο κα$%α είναι ο κώλος μου. Γύρισα και του έριξα ένα βλέμμα που έλεγε "Εξαφανίσου γιατί είμαι Diclonius".
Τις περισσότερες φορές όμως εκεί που πας να γυρίσεις να κοιτάξεις ή και να πεις κάτι στον μαλάκα που κάνει το άθλιο καμάκι αυτός έχει γίνει καπνός!
Γι'αυτό και συνήθως τα πιο αισχρά σχολιάκια μας τα λένε απ'την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή της μηχανής τους και μετά εξαφανίζονται στο δευτερόλεπτο+δεν τρέχει τίποτα.
Ποποπο τι μαγκιά ρε παιδί μου. Τι άντρακλες που είναι αυτοί οι τύποι. Το παίζουν θαρραλέοι μπροστά στους χαζούς φίλος τους "Άκου τώρα ρε μαλάκα τι θα πω στο γκομενάκι που περνάει!!" Και μετά γελάνε όλοι μαζί. :-P

Το θέμα με μας τις γυναίκες όμως, πέρα του ότι μας προσβάλλει η όλη συμπεριφορά τους απέναντί μας σε δημόσιο χώρο, είναι ότι δεν αντιδρούμε συνήθως λέγοντάς τους κάτι που θα τους βάλει στην θέση τους...Από φόβο μήπως ο άλλος γυρίσει ή κατέβει απ'το αμάξι του και μας πλακώσει π.χ. στο ξύλο ή whatever. Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας dammit!! Και τις περισσότερες φορές επιλέγουμε την σιωπή και ο άλλος μπορεί να συνεχίζει να λέει διάφορα ακόμη προσβλητικά πράγματα.

7 σχόλια:

Loud Melody είπε...

Ευτυχώς που έγραψες κάτι τέτοιο. Αυτοί οι θρασύδειλοι όμως το κάνουν αυτό γιατί στην πραγματικότητα υπάρχουν ηλίθιες που όντως χφαριστιούνται να ακούνε ηλιθιότητες από κάτι λιγούρια αναπαύτωτα (οκ, αγάμητα :P). Τελοσπάντων, δυστυχώς δεν γίνεται κάτι γι αυτό πάντα θα υπάρχουν τα λιγούρια που θα θέλουν να πουν κάτι σε μια κι αμα τους κάτσει τους έκατσε.
Πάντως δεν είχα παρατηρήσει τον πισινό σου ρε εργαλείο, αλλά για να απέσπασες τέτοιο σχόλιο....στείλε μου μια φωτογραφία σου. :P LOL

argram είπε...

δεν είναι πέσιμο, καγκουριά είναι. λίγο πολύ όλοι την έχουμε κάνει. άσε που αν μου έλεγε μια τύπισσα στο δρόμο ότι έχω ωραίο κώλο δεν θα στράβωνα :P

Parakmiako Ergaleio είπε...

^
Πέσιμο, καγκουριά, πες το όπως θες Lost argram..το θέμα είναι ότι είναι απαράδεκτοοοον!
Και σιγά μην σου πει τύπισσα κάτι τέτοιο :-P Εσείς τ'αγοράκια τα λέτε αυτά.
Στραβώνω γιατί δεν γουστάρω ο κάθε μαλάκας να σχολιάζει ανοιχτά το ζήτημα των οπισθίων μου!! Άλλο να μου πει μια κουβέντα τ'αγόρι μου και άλλο κάποιο άγνωστο λιγούρι..ιιιιιιιου.

Και ναι Loud Melody, υπάρχουν αυτές που γουστάρουν τέτοιες καταστάσεις..τι να πω..Πάντως δεν είχα ποτέ μου καμιά φίλη που να την βρίσκει ή να κολακεύεται με τέτοιου είδους σχόλια από αγνώστους.
ΛΟΟΟΟΛ παιδί μου!!Ελπίζω όταν πάμε κάαααποτε πάλι για παγωτό να μην περπατάς πίσω μου για να παρατηρείς!αχαχααααααχ!Γιατί πρόσεχε! Θα κάνω κι εγώ τα ίδια! :-P

nαshιrα είπε...

σαν ν ακουω τις φιλες μου ε..
εγω διαφωνω,οχι γιατι μ αρεσουν τετοιου ειδους σχολια αλλα λογω αναισθησιας μαλλον.δλδ ενταξει λεει καποιος αγνωστος κτ ,συνηθως ακομψα, γιατι να κατσω ν ασχοληθω?και να τον βρισω τι;θα μαθει τροπους ξαφνικα?δεν υπαρχει λογος για ενα σχολιο να γινεσαι πυρ και μανια και να χαλας την ζαχαρενια σου.

εξαλλου καθημερινα γινονται τοσα σχολια για τον καθενα μας,τα περισσοτερα εκ των οποιων ουτε που μας περναν απ το μυαλο, που μου φαινεται χαζομαρα να ενοχλουμαι με τον τυπακο που μου λεει,στο κατω κατω,κτ μες τα μουτρα κι ας εχει να κανει με τον κ*λο μου.:p

Parakmiako Ergaleio είπε...

^
Την ζαχαρένια μου δεν την χαλάω για τέτοιου είδους μαλάκες αλλά για κάτι άλλους..τεσπα..

Ασχολούμαι γιατί τυχαίνει να ζούμε στην ίδια κοινωνία. Και θέλω ο άλλος να έχει ΤΡΟΠΟΥΣ όταν απευθύνεται σε άγνωστο άτομο.
Όλα υποκειμενικά είναι, όπως το βλέπει κανείς. Εσύ το βλέπεις κάπως πιο αδιάφορα το ζήτημα ενώ εγώ του δίνω σημασία. Ίσως νά'χει να κάνει και με τις εμπειρίες μας σχετικά με το θέμα ως τώρα.

nαshιrα είπε...

οχιιιιιιιι μη, δεν χαλαμε την ζαχαρενια μας για κανεναν καθυστερημενο.

στα υπολοιπα συμφωνω, ολα υποκειμενικα ειναι κι εννοειται πως οι εμπειριες του παρελθοντος διαμορφωνουν τις στασεις και τις αντιληψεις μας σε οποιοδηποτε θεμα..

ερετρια θα πας καθολου? :D -ασχετο-

Parakmiako Ergaleio είπε...

Θα προσπαθήσω να μην την ξαναχαλάσω λοιπόν Χ-)

Έχω πρόσκληση συγγενών για Ερέτρια, αλλά μάλλον απλά θα περάσω για μια μέρα :-/ Είναι που έχω άλλα στο καλοκαιρινό μου πρόγραμμα..
Εσύ?