30 Δεκ 2011

Αγοράστε όπλο/α

Έρχονται δύσκολοι καιροί...













"Winter is coming..."

22 Δεκ 2011

Βροχή κ μυτερές ομπρελίτσες

Όταν βρέχει και δείτε κάποια να χαμογελάει στον δρόμο αυτή είμαι εγώ. Απλά προσπεράστε με :P

Αν είστε σε αμάξι όμως μην με βρέξετε γιατί θα σας κυνηγήσω με τις μαγικές παρακμιακές μου δυνάμεις και θα σας χώσω την μυτερή τιρκουάζ ομπρελίτσα μου στον κώλο σας.


XXX Merry Christmas & a ΧΑΠΙ NEW YEARRRRRRR!
Δίνω από τώρα αυτές τις τόσο πρωτότυπες ευχές γιατί κι εμείς τα εργαλεία έχουμε ανάγκη από ξεκούραση, γλυκά, ατελείωτο σεξ και gaming την περίοδο των γιορτών. Οπότε το blog θα ψιλοερημώσει.


Να περνάτε καλά και να ακούτε ΜΕΤΑΛ ρεεεεεε!

16 Δεκ 2011

ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ^_^

Όποιος αντέχει, στο εξής μπορεί να διαβάζει το blog μου από δω:

http://nyanit.com/spiral-out-keep-going.blogspot.com/

Μα φυσικά το παραπάνω link προσφέρει έξτρα απόλαυση. Κάτι σαν προφυλακτικά που λάμπουν στο σκοτάδι και έχουν γεύση βερίκοκο.


P.s. οι κατσούλες μεγαλώνουν ανάλογα πόση ώρα παραμένετε ;)

12 Δεκ 2011

Randomness γιατί έχω όρεξη

Άααααμα έχει κανείς σας αυτό το ζωάκι, έρχομαι σπίτι σας να το χαϊδέψωωωωω!




Μουσικούλα με τρελό βίντεο:

11 Δεκ 2011

Ζελατίνες

Βλέπω ανθρώπους που κρατάνε στις οθόνες του κινητού τους, του mp3 player τους και του laptop τους αυτές τις διάφανες ζελατίνες...και δεν τις βγάζουν [μάλλον μέχρι να πιάσουν μπίχλα και να καταστραφούν τελείως] από φόβο μήπως τους πάθει τίποτα η οθόνη της κάθε συσκευής.

Πραγματικά με προβληματίζουν αυτοί οι άνθρωποι.

Είναι σαν να φοβούνται να ζήσουν.

Ό,τι αγαπάνε άραγε το τυλίγουν σε ζελατίνες κι αυτό; Το κλείνουν σε μια γυάλα και δεν το αγγίζουν ποτέ; ...

2 Δεκ 2011

Μήπως ήρθε ο καιρός...

...για καμια αναρτησούλα;

Χρόνια και ζαμάνια :P

Με συντομία: Τρέχω σαν τον Βέγγο λόγω Μεταπτυχιακού και παιδιών που συνοδεύω στα πτυχία τους [ναι, μάλλον φοβούνται τόσο που θέλουν να τους κρατάω το χέρι και να τους λέω μαλακιούλες πριν μπουν να δώσουν]. Τί άλλο χμμμμ μου έχουν μείνει λίγοι και καλοί φίλες και φίλοι και δεν με χαλάει αυτό. Όσοι είναι να μείνουν στη ζωή μου θα μείνουν χωρίς να τους κρατάω με το ζόρι. That's a fact. Σε άλλα νέα, στολίσαμε χθες με τη μάνα μου το σπίτι σε X-Mas ατμόσφαιρα μπας και αλλάξει λίγο η μίζερη διάθεση. Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρουμε όμως. Περπατώ στον δρόμο και βλέπω πλέον όλο προβληματισμένες φάτσες και κενά βλέμματα. Και αρκετό κόσμο που έχει σαλτάρει. Μάλλον τους δικαιολογώ τώρα πια. Με τον δικό μου συνεχίζουμε τους γλυκούς τσακωμούς αλλά το πάθος παραμένει και κωλοχαίρομαι. Κοντεύουμε να κλείσουμε 2 χρόνια σχέσης και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Έκλεισα από τώρα για τον Αύγουστο tickets για Ουγγαρία και μετράω αντίστροφα [η μουρλή]. Σήμερα θα πάω στο πάρτυ του rocking.gr γιατί έχω μουχλιάσει και χρειάζομαι ένα μέταλ σέτλιστ για να με ξεσηκώσει λίγο. Θα πιω μπύρα στην υγεια σας. Ελπίζω νά'στε όλοι και όλες καλά γιατί η υγεία βλέπω ότι δοκιμάζεται όλο και πιο πολύ μ'αυτή την πουτάνα την κρίση.

Φιλιά...