30 Απρ 2010

All about sex...or not :P

Ε ναι, μην περιμένετε να διαβάσετε και τα πάντα για το σεξ. Δεν κοιτάτε εγκυκλοπαίδεια αλλά άλλη μια ανάρτηση στο μπλογκ.
Όπως προείπα, είχα στο μυαλό μου να αφιερώσω μια ανάρτηση αποκλειστικά σε ζητήματα σχετικά με το σεξ. Απόψεις, εμπειρίες, απορίες, αστείες καταστάσεις...όχι μόνο δικές μου, αλλά πείτε κι εσείς τίποτα βρε παιδιά!

Ξεκινώ εγώ, συνεχίστε εσείς...ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ :P


1) Λογικά όλες και όλοι θυμάστε την πρώτη σας φορά. Η χαρά της ανακάλυψης ε? Και της συνειδητοποίησης ότι το σεξ ΔΕΝ έχει σχέση μ'αυτά που είχατε δει μέχρι τότε σε τσόντες. Welcome to the real world and fasten your seatbelts [or put on your condoms].

2) Αν με ρώταγε κάποιος πόσο καλή εμπειρία στην ζωή μου ήταν και είναι το σεξ, θα απαντούσα αμέσως 10/10. Just perfect. Αλλά είναι και θέμα τύχης, πού θα πέσεις βρε παιδί μου! Θα ταιριάξεις με τον άλλον ή την άλλην? Θα υπάρξει χημεία στο κρεβάτι? [ή όπου αλλού γουστάρετε, ας μην σας περιορίζω :P] Μάλλον είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο, αλλά αν το βρεις τότε σίγουρα θα το καταλάβεις απ'την πρώτη κιόλας στιγμή...

3) ...και ας πιαστώ απ'την προηγούμενη πρόταση για να κάνω ένα σχόλιο για τους οργασμούς. Διάβαζα σε έρευνες ότι για να έρθει η γυναίκα σε οργασμό θα πρέπει να γνωρίζεται σχετικά με τον σύντροφό της για να νιώσει πλήρη άνεση μαζί του, να είναι και η ίδια cool με το σώμα της, να μην έχει άγχος κλπ κλπ κλπ. Εεεε...in my opinion, αν βρεθεί αυτή η χημεία που έλεγα πριν τότε ο οργασμός θα έρθει απ'την πρώτη σας κιόλας φορά με τον συντροφό σας και θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά μέχρι να αναρωτιέστε αν όντως βρίσκεστε στον παράδεισο τελικά.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ Τ'ΑΓΟΡΙΑ: Σας ενδιαφέρει πρώτα να οδηγήσετε την κοπέλα σας σε οργασμό ή να τελειώσετε πρώτα εσείς? [ή κυνηγάτε τον συγχρονισμό?]

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Έρχεστε πιο γρήγορα/εύκολα σε οργασμό όταν είστε εσείς ή αυτός από πάνω? [ή σε άλλη στάση?]

4) Και τώρα όσον αφορά το μπλα μπλα...Θεωρείτε OK το να λένε οι άνθρωποι και καμιά κουβέντα την ώρα του σεξ ή να την βγάζουν στη μούγκα? Ρε σεις, εγώ αν δεν άκουγα καμία κουβέντα θα φρίκαρα! Ας πούμε και καμιά καφρίλα, ας πούμε και λίγα γλυκόλογα, ας γελάσουμε και λίγο. Γιατί αν δεν μιλάς και ακουστεί το αστείο "ΠΟΠ" και δεν πει κανείς τπτ τότε θα πέσει αμηχανία. Ενώ αν έχεις την άνεση του σχολιασμού τότε όλα καλά ;) Ψηφίζω συνδυασμό κουβεντούλας και σεξ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Όχι: "Αχ πήρα ένα τζινάκι χθες αχ αχ τέλειο μωρό μου." ή "Και πότε θα πας σουπερμάρκετ? Μας τελείωσε το βιτάμ."

5) Παραγραφούλα της αντισύλληψης. Παρακαλώ αν έχει πάρει καμιά σας αντισυλληπτικά χάπια να μου πει αν όντως ισχύουν οι παρενέργειες και πόσο σας πήρε να προσαρμοστεί ο οργανισμός σας στα χάπια. Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί το προφυλακτικό δεν αρκεί για 100% ή 99% αντισύλληψη...και είμαι φοβιτσιάρα. Δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου το χάπι της επόμενης μέρας !@#$

6) Άσχετο αλλά...Ρε αγόρια! Ζητάτε απ'τις κοπέλες σας να σας κάνουν στριπτίζ? Είναι συχνό φαινόμενο? Αγχώνομαι και μόνο στην ιδέα!

7) Καιιιιι πίσω στο σεξ τώρα. Όλοι ξέρουμε ότι οι στάσεις είναι πολλές και προσφέρουν ποικιλία για όλα τα γούστα. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και διάφορες ταχύτητες. Μπάστα φίλε! Δεν είναι αγώνας δρόμου το σεξ. Και slow και fast. Απ'όλα νά'χει ο μπαξές γιατί οι εναλλαγές βοηθάνε και στην ηδονή, στους οργασμούς και κρατάνε και ζωντανό το ενδιαφέρον. Η χρυσή τομή λοιπόν ;)

8) Τίτλος: Πεθαίνω στον πόνο.
...επειδή χτύπησα την ώρα του σεξ! Ατυχήματα συμβαίνουν παντού, γιατί όχι και εδώ :P Πτώση απ'το κρεβάτι, αγκωνιά στη μούρη και άλλα πολλά. Αν είχατε ατύχημα τέτοιου είδους πείτε το να γελάσουμε κι εμείς! Μιας που το γέλιο κάνει καλό. 8-)

9) Τίτλος: Έχω ένα μυστικό.
Τι γίνεται όταν η συζήτηση μιας αντροπαρέας ή κοριτσοπαρέας φτάνει στο σεξ? Είστε της άποψης ότι σε μια παρέα κοντινών φίλων πρέπει να λέγονται τα πάντα όλα? Δλδ μπορείτε να συζητήσετε απ'τις επιδόσεις του/της συντρόφου σας μέχρι πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες περί μεγέθους κλπ? Προσωπικά είμαι κατά...δεν θα κάτσω εγώ και οι φίλες μου με έναν χάρακα στη μέση για να αναλύσουμε τα προσόντα των αγοριών μας. Δεν θα κάτσω να τους πω με λεπτομέρειες για τις πιο πικάντικες προσωπικές ερωτικές στιγμές. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα καλό είναι να παραμένουν ανάμεσα στο ζευγάρι και να μην βγαίνουν προς τα έξω...

10) Και τελευταία παραγραφούλα για απόψε [you never know, ίσως κάποτε φτιάξω και part two]. Εύχομαι σε όλους και όλες καλή τύχη! Να βρείτε αυτόν/ήν που θα σας "φτιάχνει" και μόνο όταν τον/την φέρνετε στην σκέψη σας. Αυτόν/ήν που θα σας κάνει να καρδιοχτυπάτε ακόμα και όταν απλά στέκεστε παρέα στην ουρά της τράπεζας. Αυτόν/ήν που όταν θα σας κοιτάζει την ώρα του σεξ θα σας κάνει να λιώνετε. Αυτόν/ήν που θα σας συμπληρώνει και θα νιώθετε ένα μαζί του/της.

Peace, love and heavy metal \m/


p.s. αλλάζω το τραγουδάκι για να μην τρομάζει μια κοπελιά! χιχιχι!

24 Απρ 2010

Λίγο απ'όλα

* Μ'έπιασε δημιουργικότητα και έφτιαξα μια τσάντα:




* Άλλο ένα σημάδι οικονομικής κρίσης: Σχεδόν κανένας μαθητής δεν φέρνει πια γλυκά όταν γιορτάζει.

* Ο καιρός τι έχει πάθει αυτές τις μέρες? Πέρα δώθε απ'την ζέστη στην ψύχρα. Και έριξε και μια ψιχάλα σήμερα και έφυγα βιαστικά απ'την Όστρια.

* Είναι ωραίο να σε θυμούνται φίλοι απ'τα παλιά και να σου ζητούν να πάτε για καφέ ^_^ σε λίγες ωρίτσες θα γίνει κι αυτό.

* Μ'αρέσει η μυρωδιά των καινούργιων μίνι λεωφορείων π.χ. 701.

* Δεν μ'αρέσει όμως όταν ανεβαίνει ένας μεθυσμένος ή ένας καπνιστής και κάθεται δίπλα μου. Μού'ρχεται αναγούλα.

* Ακόμα κοιμάμαι με πάπλωμα και κάλτσες.

* Πήρα καινούργια 70s γυαλιά ηλίου με κόκκινο σκελετό. They're biiiig.

* Οι καφετέριες με θέα όλη την Αθήνα είναι λατρεία. Τέλος.

* Άραγε θα γίνω μέλος post-rock συγκροτήματος?

* Happy Birthday to Hubble <3 το αγαπημένο μου διαστημικό τηλεσκόπιο έγινε 20 χρονών.

* Ήθελα να πω και κάτι ακόμα αλλά καλύτερα όχι γιατί είναι σεξουαλικού περιεχομένου και δεν θέλω να σας κολάζω :P

18 Απρ 2010

Παντοτινή αγάπη :D



Δεν ξέρω για σας, πάντως σ'αυτή την φάση του παιχνιδιού είναι που έριξα το περισσότερο γέλιο. Έφαγα φλασιά και απλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας <3
Grim Fandango FTW.

7 Απρ 2010

Άδειασμα

Το άδειασμα της βαλίτσας μετά την επιστροφή είναι ό,τι χειρότερο.
Βαριέμαι ελεεινά και την έχω αφήσει εδώ δίπλα 2 μέρες...γιατί ξέρω ότι με το που θα την ανοίξω θα περάσω 2 ώρες τακτοποιώντας από δω κι από κει. Και το αναβάλλω όπως βλέπετε :-P

Το να φτιάχνω βαλίτσα μ'αρέσει, γουστάρω και το κάνω με χαρά γιατί ξέρω ότι θ'ακολουθήσει ταξιδάκι. Τώρα όμως? Οι μέρες πέρασαν και σχεδόν τέλος και αυτές οι διακοπές. Όμως το καλοκαίρι μοιάζει να πλησιάζει επικίνδυνα. Οι μέρες φεύγουν τόοοοσο γρήγορα.

Φταίει και ο καιρός που έχει ζεστάνει ε! Υπάρχει μια διάθεση για άραγμα στον ήλιο μαζί με τις γάτες [ή μαζί με το άλλο σας μισό, whatever]. Ο κόσμος βολτάρει όλο και περισσότερο, τα παγωτά αρχίζουν να μπαίνουν στο εβδομαδιαίο μας μενού, οι καφετέριες δίπλα στην θάλασσα μας τραβάνε σαν μαγνήτες...και πού μυαλό για δουλειά? Σίγουρα από βδομάδα θα βρω και τους μαθητές μου ξεσηκωμένους. Αλλά εγώ θα πρέπει βέβαια να σοβαρευτώ και να τους μαζέψω :P

Αααααχ συναυλίες, σεξ και βόλτες με τα πόδια θέλω. Ζητάω πολλά?


Καλοκαιράκι σε περιμένω :D