30 Μαρ 2010

Έκτακτη ανακοίνωση Εργαλείου

Όσοι με ξέρετε θα ξέρετε ότι δεν τρώω καμία σάλτσα............

ΤΑΡΑΜ ΤΑΡΑΑΑΑΜ.

Σήμερα όμως θα φάω μακαρονάδα Μπολονέζ.

Ή μάλλον θα αναγκαστώ να φάω. *γκουχ γκουχ*

Ο Τολκινάς με κάλεσε να μου κάνει το μεσημεριανό τραπέζι και για χάρη του υποσχέθηκα ότι θα φάω τα μακαρόνια μου με σάλτσα-κιμά.

Αχ αχ πώς θα τα φάω χωρίς την μυζιθρούλα μουυυυυυ; Θα καταφέρω να φάω την σάλτσα; Θα κάνω τελικά αυτή την φοβερή θυσία; Πώς θα μου φανεί το θέαμα των "λερωμένων" ζυμαρικών;

To be continued...

27 Μαρ 2010

Which way would you choose?

!@#$

Κλαίω απ'τα νεύρα μου.
Και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.

Οκ οκ! Κλείνω το πισί μου και την πέφτω.

25 Μαρ 2010

Μ'αρέσει να κουράζομαι

...στη δουλειά και μετά να γυρίζω σπίτι, να βάζω μουσική, ν'ανοίγω το πισί και να κανονίζω βραδιά DDO. Κάτι τέτοιο έγινε και απόψε. Μόνο που ένα lvl6 quest [μικρό λέβελ αλλά μην ξεγελιέστε..] μας ΓΑΜΗΣΕ τόσο πολύ που φάγαμε εγώ και ο [άγνωστος]Χ πάνω από 2 ώρες για να το τελειώσουμε. Μα έλεος!! Πάνε τα φίλτρα μου, πάνε τα wands μου, πάνε και τα spell points μου μπουχουχουυυυυυυυυυυυυυυ.

Σσσσσς....μην το πείτε, ξέρω τι σκέφτεστε, το πόσο καμμένη μπορεί να είμαι. :-P μόνο οι dnd φανς θα καταλάβουν τον πόνο μουυυυυ.

Με τα πολλά πολλά, και αφού είχαμε πεθάνει από 2 φορές ο καθένας τελικά βγάλαμε το "καυτό" quest [καυτό λόγω ατέλειωτης λάβας εκεί μέσα...τσουρούφλισμα λέμε] και κανονίζαμε το αυριανό μας πρόγραμμα.

Αχ 25η Μαρτίου. Ευκαιρία για ατέλειωτο καθισιό απ'το πρωί ως το βράδυ.

Αχ έχει και μπακαλιάρο το μενού. Μιαμμμμμ.

Θα ήθελα για επιδόρπιο και κανα παγωτό σοκολάτα όμως. Οι πύραυλοι 4Χ4 μου έλειψαν. Σαν να πέρασε ένας αιώνας απ'το καλοκαίρι. ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

Καλά να περάσετε κι εσείς. Ελπίζω να έχει καλό καιρό να βολτάρουμε, να πάμε από σπίτι σε σπίτι ή από ... καφετέρια σε καφετέρια :P


p.s.: Τελικά θέλει πολύ ειδικούς διακριτικούς χειρισμούς όταν έχεις εφήβους στην τάξη. Τα βλέπω, ειδικά τ'αγόρια έχουν τρελαθεί απ'τις αλλαγές που τους συμβαίνουν. Πατατράκ. Λέω από μέσα μου ευτυχώς που έχω μικρή διαφορά ηλικίας απ'τους μαθητές μου και νιώθω ότι τους καταλαβαίνω απόλυτα. ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. Γιατί μετά ο μαθητής βγάζει καπνούς, εξοργίζεται, αντιδράει έντονα, τον πιάνει πείσμα και απ'την επόμενη φορά θα σε δει με άλλο μάτι...αντιδραστικό και γεμάτο αντίρρηση. Χαίρομαι που έχω βρει μέση λύση και κρατάω τα πράγματα σε ισορροπία. Ηρεμία θέλουν αυτά τα παιδιά, έναν ενθαρρυντικό λόγο, όχι συνεχή κριτική, αύξηση της αυτοπεποίθησής τους και φυσικά.....να ΜΗΝ νιώσουν ότι τα υποτιμάς και ότι δεν τα βλέπεις σαν "μεγάλους".

20 Μαρ 2010

Good night

Άλλη μια γεμάτη μέρα έφτασε στο τέλος της.

Το πρωί σηκώθηκα χαράματα και πήγα για εξετάσεις αίματος. Δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά είμαι πολύ κότα με τις ενέσεις, με πιάνει πανικός, τρόμος. Νά'ναι καλά η μάνα που από μόνη της προσφέρθηκε να με πάει στο ιατρείο :-P Ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν αυτό που ήθελα να δω, είμαι καλά κλπ κλπ κλπ.

Μετά ετοιμάστηκα να πάω στην δουλειά. Τα καμάρια μου του C'1 ήταν σε υπερένταση, αχ άτιμες Παρασκευές και άτιμη άνοιξη. Μου πήραν τ'αυτιά λέμεεεε! Μετά όμως που είχα την τάξη D', ήταν όλα καλά, το αγαπημένο μου τμήμα που όλα θα δουλέψουν ρολόι. Το κεφάλαιο ήταν αφιερωμένο στην Αστρονομία. Οπότε έβαλα στο στικάκι μου τις καλύτερες φωτογραφίες του Hubble και τους έκανα προβολή μέσω του προτζέκτορα να χαρούν τα παιδιά μου. Πόσο χαίρομαι που 9/10 άτομα σ'αυτό το τμήμα διψάνε για γνώσεις [όχι του τύπου "πότε θα βγάλει το επόμενο dvd η πόρνη" a.k.a. Τζούλια].

Με το που τελείωσα το μάθημα περίμεναν απ'έξω κάμποσοι γονείς να πάρουν βαθμούς. Οπότε καθυστέρησα για τα καλά. Οι ομιλητικές μάνες είναι όλα τα λεφτά, όπως και οι πατεράδες που κορδώνονται σαν παγόνια.

Αχ καθημερινότητα.


Αύριο με περιμένει κι άλλη μια busy ημέρα όμως...το πρωί δίνουμε κι επισήμως βαθμούς στο φροντιστήριο και μετά θέλω να ετοιμαστώ να πάω Εξάρχεια σ'ένα anime event. Και το βραδάκι νωρίς για ποτό με παλιούς συμφορουμίτες.




p.s. Agit8d, σε ενημέρωσαν καλέ για αύριο βράδυ?

14 Μαρ 2010

Βλ. πρώτα την προηγούμενη ανάρτηση :P

Drum 'n' Bass:






FF:





Δυνατό weekend

Παρασκευή, 12/03/10:

Fear Factory live @ Gagarin 205

Τέλειο δώρο γενεθλίων. Οι FF άξιζαν κάθε ευρώ που δώσαμε εγώ και το ροδακινάκι. Πιάσαμε κάγκελο μπροστά μπροστά προς αριστερά και περάσαμε απίστευτα. 20 χρόνια κάναν νά'ρθουν Ελλάδα και νομίζω ότι το κοινό τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Ενέργεια, παλμός, ατέλειωτο headbanging [αχ ο αυχένας μου], ο ντράμερ διαμάντι επί σκηνής, ακούραστοι όλοι τους. THANKS SO MUCH.

Το μόνο παραπονάκι μου σχετικά με το σέτλιστ είναι ότι είχε μόνο ένα κομμάτι αν θυμάμαι καλά από Digimortal :-/ ήθελα τουλάχιστον και το "Digital Wounds" γαμώτο. Πήραμε όμως γερή δόση από Demanufacture, Obsolete και Mechanize. Η μπάντα ήταν καλοκουρδισμένη, δεν έχασαν νότα ούτε την δύναμή τους μέχρι το τέλος.

Μια υπέροχη βραδιά λοιπόν.


Σάββατο, 13/03/10:

Drum 'n' Bass @ Σχολή Καλών Τεχνών

Ξανά με ροδακινάκι, αλλά και cookie και vag αυτή τη φορά πήγαμε Καλών Τεχνών για ατέλειωτο χτύπημα μπροστά στους DJ. Αυτόν τον κωλόκαιρο να μην είχε μόνο -_- τα παπούτσια ΣΚΑΤΑ μετά από πέρασμα από λάσπες μέχρι να φτάσουμε στο σωστό κτήριο. Μετά όμως ακολούθησε χορός μέχρι τα ξημερώματα. Έεεεετσι. Κάψαμε άπειρες θερμίδες χαχαχχχ. Δεν το περίμενα ότι θά'σκαγε μύτη τόσος κόσμος εκεί πέρα. Γέμισε ο χώρος και υπήρχε αρκετό κέφι παρά το κρύο και την βροχή που φάγαμε όλοι μέχρι να φτάσουμε.

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΟΥ. Για άαααλλη μια φορά πέτυχα τον αδελφό σου και πιάσαμε κουβεντούλα κατά τις 4 το πρωί :P στο λέω μήπως και σε έπιασε πνίξιμο/βήχας τέτοια ώρα περίπου.



Συμπέρασμα γενικόν: Μετά από 2 συνεχόμενες μέρες ξενυχτιού και δυνατής μουσικής το Εργαλείο ένιωσε να τα παίζει. Αυτιά βουίζουν, αυχένας πονάει, μάτια τσούζουν. ΕΠΙΚ.

Αλλά περάσαμε καλά :D

11 Μαρ 2010

22

Τα χρόνια μου :P

Νιώθω ότι μεγάλωσα και σοβάρεψα κάπως, ειδικά σε σχέση με πέρυσι. Ίσως φταίνε μερικές μεγάαααλες αλλαγές. 1ον, τέλος η σχολή. 2ον, είμαι εργαζόμενο κορίτσι απ'την αρχή της σχολικής χρονιάς και ένιωσα κι εγώ στο πετσί μου πώς βγαίνουν τα λεφτά. 3ον, συνειδητοποίησα τα λάθη μου και δν τα επανέλαβα. 4ον, βλέπω την ζωή λίγο πιο αισιόδοξα.

Το μόνο μου με στεναχωρεί κάπως είναι ότι αν και θέλω σήμερα να γιορτάσω με κοντινά φιλαράκια αυτό δν είναι δυνατόν...ο καθένας με τις δουλειές του και επίσης η γαμωσυγκοινωνία δν βοηθά, πάαααλι απεργίες. Πότε να σας δω? Μάλλον από βδομάδα, να κεράσω έστω ένα καφεδάκι.

Ελπίζω το πρωί που θα ξυπνήσω να ανοίξω το ψυγείο και να το βρω γεμάτο γλυκά. Μιαμμμμ. Από κοκάκια μέχρι πάστες. Τα πάντα όλα, για να τρώω για μέρες :P
Χθες πήγα σοκολατάκια-πασχαλίτσες στα αγαπημένα μου παιδιά [επειδή αυτό το τμήμα δν θα το δω σήμερα] και μου έδωσαν τις καλύτερες ευχές. Μετά ψήφισαν κιόλας τι χρώμα να βάφω τα μαλλιά μου και με παρακάλεσαν να πάρω το τμήμα τους και του χρόνου <3

Btw, για άαααλλη μια φορά ευχαριστώ την γιαγιά μου για τα γαμάτα κοσμήματα που συνηθίζει να μου κάνει δώρο. Γιαγιά τα σπας \m/
Αλλά και στην μάνα ένα μεγάλο ευχαριστώ για ένα σούπερ ντούπερ σετ εσωρούχων.
Ο dad δν έχω ιδέα τι δώρο θα μου κάνει.
Δώρο στον εαυτό μου είχα κάνει τις προάλλες ένα δερμάτινο καφέ μπουφανάκι + το ticket της συναυλίας των Fear Factory [άντε, μια μέρα έμεινε].

Α! Και επίσης άλλαξα το μαλλί μου...πάλι :-P Το έβαψα σκούρο σοκολατοκαστανό [για καστανό ανοιχτό πήγαινα, την φυσική μου απόχρωση, αλλά δν το έβρισκα.] Όταν με δείτε κράχτε ελεύθερα.

p.s. Chris, περαστικάααααα! Μου λείπεις πολύ ρε κάφρε. Σου πήρα δώρο ένα κόμικ για ψυχοπαθείς σαν εσένα :P θα στο δώσω αντί για λουλούδια όταν σού'ρθω επισκεπτήριο.

9 Μαρ 2010

Ambient mood

Χάρις στο ER forum ακούω αυτόν εδώ τον δίσκο:


Secede - Tryshasla

Μπορώ άνετα να το ονομάσω work of art.

Instrumental ambient κομμάτια [τα λόγια είναι περιττά εδώ] για να περιγράψουν τις σκέψεις, τα όνειρα, το φανταστικό ταξίδι ενός ετοιμοθάνατου που βρίσκεται στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου. Ρεαλισμός και φαντασία combined.

Όλα τα κομμάτια έχουν να προσφέρουν άψογη αισθητική και μελωδίες που απλά σας κάνουν να θέλετε να κλείσετε τα μάτια σας και να χαθείτε στο δικό σας φανταστικό ταξίδι. Αλλαγές στον ρυθμό ανάλογα την διάθεση, ευαισθησία αλλά και δυναμισμός, νοσταλγικός τόνος, σκέψεις σε μορφή μελωδίας...

A must-have. 10/10.

[ε γιατί δν γίνεται φυσικά ν'ακούμε και συνέχεια τα βαριά πράματα :P οι αλλαγές είναι ωραίες.]

7 Μαρ 2010

...και να και το nerd test της Stulf

Φοράς γυαλιά?
Ναι. Αλλά και φακούς, ανάλογα τα κέφια.

Φοράς σιδεράκια?
Όχι.

Σε αποφεύγουν οι κουλ και πρώτοι τύποι?
Και ποιοί είναι δλδ αυτοί οι κουλ και πρώτοι?

Έχεις βγάλει το MIT?
Τι να κλάσει μπροστά στην Φιλοσοφική? :P :P :P :P :P :P

Είσαι καλό μαθητούδι γενικότερα?
Πάντα 8-)

Παίζεις επιτραπέζια RPG?
Κανα DnD άμα λάχει. Πλέον μόνο DnD online.

Ξέρεις τον MC. Escher?
Ω ναι! Και τον θαυμάζω.

Προτιμάς τσάι από βρώμικο?
Και τα 2 είναι ΜΠΛΙΑΧ.

Έχεις action figures?
Έχω ρομπότ.

Έχεις διαβάσει Steven Hawking?
Ναι, παλιά.

Έχεις λίγους και διάσημους από το χώρο της επιστήμης φίλους στο myspace?
Το myspace τό'χω για μουσική και για κοσμήματα :P

Πόσα ψηφία του "π" ξέρεις?
6.

Τρως σάντουιτς με μαγιονέζα?
Ένα μεγάλο ΜΠΛΙΑΧ κι εδώ.

Είσαι γαμάουα στο Ναρκαλιευτή?
Πού τον θυμήθηκες?!?! Πάντα αδιαφορούσα.

Παίρνεις το λάπτοπ στο μπάνιο?
Λολ. Νόου γουέι!

Έχεις χρησιμοποιήσει / έχεις στην κατοχή σου soldering gun?
Τσου.

Έχεις δει "Happy Days"?
Το θεατρικό του Beckett εννοείς?

Παίζεις γαμάουα πινγκ πονγκ?
Σκατά.

Κόβεις κώλους στο Trivial Pursuit?
So and so. Με τα αθλητικοπολιτικά ζω ένα δράμα.

Ξέρεις javascript?
Μπααα.

Ξέρεις κλίνγκον?
Ξέρει ο Σέλντον μου.

Κυκλοφορείς με παράξενα μηχανήματα στο δρόμο...
Είμαι παράξενη από μόνη μου, τι άλλο να κουβαλάω μαζί δλδ? :P

...φορώντας μπλε ελεκτρίκ φόρμα και κράνος?
Κακογουστιά? Έλεος!

Είσαι καλός στα μαθηματικά?
Σίγουρα καλύτερη απ'ότι στη Φυσική.

Υπάρχουν φορές που σε βρίζουν και δεν το καταλαβαίνεις?
Όχι.

Έχεις παραστήσει ποτέ ότι έχεις lightsaber και είσαι jedai?
Εεεεε ναι.

Αγοράζεις απογοητευτικά και αδιάφορα δώρα?
Το αντίθετο.

Διαβάζεις X-Men?
Απαπαπαπα.

Βάζεις στυλό στις τσέπες των πουκαμίσων σου?
Όχι βέβαια.

Έχεις εργονομικό πληκτρολόγιο?
Έτσι κι έτσι.

Ψωνίζεις online?
Τσου.

Έχεις χακάρει ποτέ (και ειδικότερα την Wikipedia)?
Ποτέ την Γουίκι.

Έχεις δει εκατομμύρια φορές το "Monty Python's Holy Grail"?
Καμιά 10ριά φορές.

Ξέρεις τι σημαίνει ROTFLOL?
Ναι.

Κάνεις καταπληκτική HTML?
Εεεε αν εννοείς να φτιάξω φόντο, γραμματοσειρές και λοιπές παπαριές σε profile του myspace τότε ναι.

Και για τους φίλους σου?
Αν είναι το από πάνω που λέω, ναι. Βοηθάω.

Και για κάποιο κατοικίδιό σου?
Χαχαχχχχχ. Ε όχι.

Έχεις τσαντάκι μέσης?
Εχω. Αλλά θα το χαρίσω μάλλον.

Καυλώνεις να σκας φούσκες από bubble wrap?
SURE!

Παίζεις σκουός?
Όχι.

Είσαι ασπρουλιάρης?
Είμαι ασπρουλιάρα.

Έχεις γυρίσει ερασιτεχνικές ταινίες?
Μόνο καμμένα βιντεάκια με φίλους στο κινητό.

Έχεις πάρει μέρος σε χορωδία?
:D από την Γ' Δημοτικού μέχρι και στο Πανεπιστήμιο.

Παίζεις σκάκι?
Όχι.

Ξέρεις τον Picard?
Όχι.

Έχεις δει "Star Trek"?
Ναι.

Πας σε τοπικά πανηγύρια?
Μόνο 15Αύγουστο στο χωριό. [έχει καλή γουρνοπούλα]

Γράφεις το όνομά σου στα βρακιά σου?
ΚΑΡΑΛΟΛ.

Έχεις καύλα με τα Star Wars?
Όχι.

Θα τα βγάλουμε πέρα πιστεύω

Ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί πλέον να σκάσει ούτε χαμόγελο μετά την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών μέτρων. Οι πιο πολλοί λοιπόν τα βλέπουν σκούρα τα πράγματα. Αλλά φυσικά δεν πρέπει όλοι να μιζεριάσουμε, να μας πιάσουν καταθλίψεις και μετά ν'αρχίσουμε να πηδάμε απ'τα παράθυρα [θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο κι έτσι].

Αυτό που χρειάζεται στην παρούσα φάση είναι ψυχραιμία, καθένας να κάνει το κουμάντο του ξοδεύοντας με σύνεση και κάνοντας έρευνα αγοράς πρώτα και εννοείται, να μην απελπιζόμαστε. Έχει ο καιρός γυρίσματα που έλεγαν και οι παλιοί. Θα γυρίσει, πού θα πάει! Θα έρθει η ανάκαμψη αργάααα αλλά θα έρθει. Ας μην μας παίρνει από κάτω.

Το πρωί άκουγα ραδιόφωνο στ' αυτοκίνητο και διάβαζαν sms ακροατών σε μια φάση. Και στέλνει ένας "Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω θυσίες για να ανακάμψει η οικονομία της χώρας μας. Είμαι διατεθημένος να κάνω μέχρι και σεξ με την Μέρκελ!"

1 Μαρ 2010

Επιτέλους Μάρτιος

Καλό μήνα σε όλες και όλους. Μπήκε η άνοιξη! Wake uuuuup!

Δεν ξέρω πώς σας μπήκε, αλλά σε μένα μπήκε με ποίηση στις 4 το πρωί.

Εκεί που μιλάγαμε στο τηλ. μετά από ένα κουραστικό quest στο DDO, άρχισε ξαφνικά να μου απαγγέλλει αποσπάσματα του Beowulf, 1 sonnet του Shakespeare, 1 sonnet του Spenser και 1 poem του Sir Thomas Wyatt [the Elder ε!]. Θα περίμενα να μου πει καφρίλες και όχι τέτοια πράματα φυσικά. Αλλά ευτυχώς τα βιβλία Norton κρύβουν πολλά διαμαντάκια.
Μετά του ζήτησα να μου πει κανα ποίημα του cummings αλλά δεν ήξερε απ' έξω και βαριόταν να κατεβάσει τον 2ο τόμο Norton :-P

Για τελείωμα έκραξε λίγο τον Bukowski και τον Roger Waters [για τον τελευταίο έλεγε πόσο κλαψιάρης είναι και ότι έριχνε το φταίξιμο στην κοινωνία κλπ κλπ κλπ...] και μετά μου τραγούδησε κάτι για να κοιμηθώ Χ-)

He's weird, but who cares? I'm weird, too. :-P